Usædvanlige opskrifter

Grundlæggende crepes

Grundlæggende crepes

Disse lette tynde pandekager er perfekte til at holde alle slags søde eller salte fyld!MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde smør, smeltet

Skjul billeder

 • 1

  Pisk alle ingredienser undtagen vegetabilsk olie sammen.

 • 2

  Opvarm 2 tsk til hver crepe. vegetabilsk olie i en stor non-stick stegepande over medium høj varme.

 • 3

  Hæld 1/4 kop dej i, og brug dit håndled til at dreje panden, så dejen spreder sig. Brug en spatel til at sprede smeten forsigtigt i en 6-7 ”cirkel.

 • 4

  Kog, indtil kanterne af crepe er tørre, og toppe begynder at boble, vend derefter forsigtigt og kog den anden side, indtil den er gyldenbrun i bunden.

 • 5

  Overfør de kogte pandekager til et ikke-smurt bageplade (du har muligvis brug for et par stykker) og hold dem varme i en ovn på 200 ° F, indtil den er klar til brug.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Fester med interaktive fødevarer er bedre end fester med ikke-interaktive fødevarer. Det er bare sandheden. Mad, der kræver festgæster til at træffe beslutninger om fyld, wrap, roll og / eller dip, giver folk mulighed for at blande, blande sig og chatte. Og alt det, der virkelig hjælper med at røre dit fests gryde, så at sige. Med dette i tankerne er en af ​​mine foretrukne måder at få tingene i gang at arrangere en DIY crepe-fest. Alt hvad du behøver er en grundlæggende crepeopskrift, og gæster med en appetit på eventyr. Crepes, der i det væsentlige er supertynde franske pandekager, kan fyldes med et væld af forskellige genstande af både de søde og salte overtalelser. Ja, salte crepes er meget gode til brunch, frokost eller aftensmad, men efter min ydmyge mening er dessert-crepes den enkleste, men sjoveste måde at få din crepe på. Kog crepe-pandekagerne på forhånd og hold dem varme i en 200 ovn (du kan endda trække dine gæster ud til at hjælpe med at lave mad, hvis du vil). Derefter skal du blot sætte dem ud sammen med en overflod af fyld og lade dine gæster begynde at bygge deres egne individuelle lækre desserter. Bare tilføj vin og musik. Det er godt at have en masse variation for at hjælpe dine gæster med at komme i kontakt med deres "indre" franske kulinariske side. Her er nogle crepe fyld, som jeg kan lide at servere: Frisk flødeskum Gelé, syltetøj og marmelade Jordnøddesmør Nutella ™ Frisk opskåret frugt Chokoladechips Brunt sukker Mascarpone, crème fraiche eller creme fraiche Is fløde Karamelsauce Chokolade fudgesovs Cremeforbrændt vanilje Du er fri til at være kreativ med dine fyld! God appetit!

Se videoen: How To Make Easy Crepes 3 Ways Savoury, Sweet and Crepe Cake (September 2020).