De bedste opskrifter

Olivenolie Flatbread

Olivenolie Flatbread

2

kopper Gold Medal ™ ubleget alsidigt mel

1/3

kop ekstra jomfru olivenolie

Havsalt til drys (valgfrit)

Skjul billeder

 • 2

  Kombiner mel og salt i fødevareprocessoren. Kombiner olivenolie og vand i en lille skål, og pisk dem godt sammen.

 • 3

  Mens du kører fødevareprocessoren, tilsæt langsomt olivenolie og vandblanding til melblandingen. Pulse fødevareprocessoren, indtil alle ingredienser kombineres til en fast dejkugle.

 • 4

  Fjern dejen fra foodprocessoren, og ælt let i en kugle. Skær kuglen i halve, derefter i mindre stykker, indtil du har 12 små stykker dej. Rul hvert stykke til en kugle.

 • 5

  Flad hvert stykke på en melet overflade i en 3-4 tommer runde. Rul ud med kagerulle i en 6-8 tommer cirkel. Sørg for, at den er meget, meget tynd (du skal kunne se fingrene på den anden side, når du kigger gennem dejen med lys bagved).

 • 6

  Placer tynde cirkler på ikke-smurte kiksplader og drys eventuelt havsalt. Bag cirkler i 4-5 minutter på den ene side og 2-3 minutter på den anden (hold bare nøje øje med dejen, indtil den er tæt på at brænde, og tag den derefter ud af ovnen). Fjern fra ovnen og lad den køle helt af.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Da jeg først lavede fladbrød af olivenolie, var det midt i vores flytning til kornmarkerne, det fabelagtige land Iowa. Mellem pakning og forberedelse af vores rejsearrangementer var tiden kort. Meget kort. Men bagning var stadig øverst på prioritetslisten. Denne olivenolie flatbread var - og er - den perfekte ting at lave, når du bare skal bage noget, men du ikke har meget tid (hvilket for mig synes at være Denne opskrift er verdener væk fra noget usyret brød, som kan være ret kedeligt. Den er salt og sprød med den mindste olivenolie-smag. Det er også kendt som "carta musica", eller noder, for sin utrolige tyndhed. Processen med at fremstille Olive Oil Flatbread er lige så enkel som ingredienslisten, hvoraf de fleste er jeg sikre på, at du allerede har i huset (isn ' t det vidunderligt, når det sker?). Et ord med forsigtighed er dog: Dette brød er følsomt, så baby brødet så meget som muligt ved at se det hele tiden bage igennem ovndøren (men bliv ikke ved med at åbne døren, ellers mister du varmen) indtil kanterne er lige ved at brænde. Så er det det. Selvom vi ikke planlægger at flytte igen når som helst snart, er dette brød en perfekt opskrift, når jeg har travlt med at lave en forretter til et middagsfest. Det smager især lækkert med en udtværing af hummus og en potpourri af kapers og løg. Til den slags måltid tager jeg noget tid at bremse.

Se videoen: Lebanese Mountain Bread - How to Make Lebanese-Style Flatbread (September 2020).