Nye opskrifter

Tomat- og majsrisotto

Tomat- og majsrisotto

En rig og cremet risottofad med frisk majs, tomater og basilikum.MERE +MINDRE-

1

hvidløg, finhakket

1/2

tsk hakket hvidløg

1

stor tomat, frøet og terninger

1/2

kop revet parmesanost

1/2

kop frisk basilikum, skåret tyndt

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner kylling bouillon og mælk i en medium gryde og lad det simre. Sæt varmen til lav, sæt den til side og hold den varm.

 • 2

  Smelt smøret i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt løg og kog i et par minutter, eller indtil løg er blødt. Tilsæt hvidløg og ris og kog i et minut under konstant omrøring.

 • 3

  Tilsæt 1/2 kop varm kylling bouillon og mælkeblanding til risen. Kog i et par minutter på medium varme, eller indtil det meste af væsken er absorberet. Fortsæt med at tilsætte bouillon og mælkeblanding 1/2 kop ad gangen, indtil al væsken er absorberet, inden du tilsætter den næste tilsætning af væske. Fortsæt med at gøre dette, indtil al væsken er tilsat.

 • 4

  Tilsæt frisk majs og tomater. Kog omrør ofte, indtil majs og tomat er opvarmet igennem.

 • 5

  Rør parmesanost, basilikum og peber, indtil den er kombineret.

 • 6

  Pynt med basilikum og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nu hvor sommeren er her, er det tid til at drage fordel af alle de friske grøntsager fra haven. Risotto er en alsidig skål, der fungerer som et blankt lærred til en verden af ​​mulige ingredienser, der kan tilføjes. I denne tomat- og majsrisotto drysses cremet parmesan-risotto med de livlige farver i haven friske tomater, basilikum og majs lige fra kolber . Selvfølgelig kan du bruge frossen majs, hvis du ikke har adgang til frisk majs, men jeg tror, ​​at frisk majs gør hele forskellen i denne skål. Risotto kan være lidt skræmmende, hvis du aldrig har tacklet det. Selvom det kræver en vis opmærksomhed og pleje, er det virkelig ikke så svært at lave. Du kan ikke bare gå væk fra det, fordi det kræver hyppig omrøring for at få succes. Når du fremstiller risotto, skal du helt sikkert bruge en kortkornet ris som Arborio eller Carnaroli, som kan absorbere meget væske uden at blive grødet. Når du laver risotto, tilsættes væske og koges derefter, indtil den er fordampet (med meget omrøring imellem). Derefter tilsættes mere væske, og du gentager processen. Tænk bare på det som en god træning for at få dine arme pæne og tonede til sommeren. Bliv kreativ! Der er ingen regler for, hvilke grøntsager du kan tilføje til denne skål. Hvis du har en båd med courgette eller en anden grøntsag i din have, skal du skære den i terninger og smide den ind. Risotto Opskrifter Asparges, sød kartoffel, citron eller svampe - for mere sjov med risotto-smag, prøv nogle af vores yndlingsrisotto-opskrifter!

Se videoen: Opskrift LIVE: Mexicanske tacos trin for trin. GoCook by Coop (September 2020).