Usædvanlige opskrifter

Braiserede korte ribben med balsamisk tomatsauce

Braiserede korte ribben med balsamisk tomatsauce

Langsomt kogte, ømme korte ribben, der falder uden benet, serveret med en syrlig og sød balsamico tomatparmsauce. Læg dem over nogle timianmos kartofler, og du har et godt komfortmåltid!MERE +MINDRE-

Ribben:

6

udbenede oksekød korte ribben

2

spiseskefulde worcestershire sauce

Tomatsovs:

1

(28 oz) kan Muir Glen ™ tomater i tern

Kartofler

4

store yukon guld kartofler

Skjul billeder

 • 1

  Til ribbenene skal du brænde dem, indtil de er brune på alle sider, og fjerne dem fra panden. Dernæst tilsæt grøntsagerne og kog ca. 10 minutter efterfulgt af hvidløg. Tilsæt de flydende ingredienser næste og rør godt, skrab bunden af ​​gryden for at få eventuelle brunede bits.

 • 2

  Ret ribbenene tilbage i gryden og læg dem i ovnen med dækslet på, men lidt til siden. Kog ved 275 ° F i 3 timer, eller indtil de er meget ømme.

 • 3

  Med ca. 45 minutter tilbage på ribbenene startes kartoflerne. Skær dem i ottende og læg dem i en gryde med fløde, smør og timian. Lad det simre, indtil kartoflerne er bløde, fjern derefter timianen og mos den op!

 • 4

  I mellemtiden til tomatsauce brunes løgene op i noget olivenolie, tilsæt derefter hvidløg efterfulgt af resten af ​​ingredienserne. Lad det simre, og lad det reducere let, indtil ribbenene er klar.

 • 5

  For at plade skal du først lægge kartoflerne i bunden af ​​pladen, derefter top med en kort ribben og en dejlig scoop af tomatsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg leder altid efter nye måder at fremstille super trøstende smeltende ribben på.

  Korte ribben med oksekød er let min favorit type kød fra oktober til marts (nederdelbøf overtager de andre måneder). Dagens Braised Short Ribs med Balsamic Tomat Sauce opskrift er fuld af de dybe mørke smag, der passer perfekt sammen med korte ribben: Balsamic, parmesan og tomater.

  Jeg synes, at korte ribben er så smukke! Jus 'siger'.

  Brun ribbenene godt på alle sider.

  Derefter går grøntsagerne, efterfulgt af balsamico.

  Nest ribbenene i madlavningen, alt sammen hyggeligt.

  Ingredienserne til tomatsauce.

  Tre timer senere ser ribbenene lidt anderledes ud.

  Dette måltid var komfort på en tallerken. Kartoflerne var cremet og tilsat timian og var den perfekte kontrast til tomatsauce.

  Dan Whalen har ikke spist en mørbrad i over 3 år. Han har blogget i omtrent samme tid på The Food In My Beard; tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Oven Baked Pork Ribs (September 2020).