Traditionelle opskrifter

Sund krydret oksekød og bønnechili

Sund krydret oksekød og bønnechili

En sund chili, der er klar på under femten minutter og kun 298 kalorier pr. Portion.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2017

1

spiseskefuld Old El Paso ™ 40% mindre natrium-taco-krydderiblanding

1

dåse (15,25 oz) hel kerne sød majs, drænet

1

dåse (15 oz) sorte bønner, ikke drænet

2

dåser (14,5 oz) Muir Glen ™ ildbrændte ternede tomater med grønne chili, en drænet, en ikke drænet

1/2

teskefuld sort peber

6

spiseskefulde creme fraiche

Hakket koriander af grønne løg, pynt (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Kog oksekød i en medium gryde på medium høj varme, indtil den er brunet. Tøm og vend tilbage til gryden. Rør taco krydderier, majs, sorte bønner, tomater i tern, vand og peber.

  • 2

    Dæk og kog. Sænk varmen og lad dem simre i 7-8 minutter eller indtil den er opvarmet. Hæld i skåle og top med creme fraiche og pynt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Det bliver koldere derude, og det er endelig tid til at begynde at spise alle de gode chili- og suppeopskrifter. Jeg ved, at alle har en chiliopskrift ... men ved du præcis, hvad der er i din chiliopskrift? Komfortfødevarer som chili kan ofte fyldes med kalorier og fedt. Bare fordi vinteren kommer betyder det ikke, at du skal tage din egen "vinterfrakke" på - et ekstra lag af chubbiness. Dette krydret oksekød og sort bønnerchili er en af ​​mine foretrukne sunde måltider, der er hurtige med et spark. Folk tror altid, at hvis du prøver at spise sundt, skal du holde dig til kylling og fisk. Sandheden er, at hvis du spiser det rigtige stykke oksekød eller svinekød, er det lige så lavt i kalorier. Du skal vælge et magert stykke kød, som mørbrad, der bruges i denne opskrift. Sørg for, at din kødpakke har et magert-fedt-forhold på mindst 90/10 procent. Jeg har ro i sindet, når jeg ved, hvor mange kalorier der er i en opskrift (medmindre jeg forkæler, så vil jeg ikke at vide!). En servering af denne chili er 298 kalorier. Det tager cirka 12 minutter at tilberede start til slut, så kryds den "sunde madlavning tager for lang tid" undskyldning fra din liste!

Se videoen: Hakkebøf i fad - nem opskrift på hakkebøf i cremet tomatsauce (September 2020).