Usædvanlige opskrifter

Vandmelonformet chokoladechipbrød

Vandmelonformet chokoladechipbrød

Dejligt, chokoladechip-studded sandwichbrød, der ligner vandmelon indeni for dobbelt så fantastisk.MERE +MINDRE-

2 1/2

kopper plus 2 spiseskefulde guldmedalje ™ ubleget universalmel

1 1/2

spiseskefulde granuleret sukker

2 1/4

teskefulde (1 pakke) aktiv tør gær

2

spiseskefulde usaltet smør, blødgjort

1/4

kop mælkechokoladechips

Rød og grøn madfarve

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål eller skålen med en stativblander rør 2 kopper plus 2 spsk mel, sukker og gær sammen. Tilsæt æg, smør (i små terninger), salt og kærnemælk og bland på lav hastighed, indtil det bare er kombineret.

 • 2

  Del dejen i to stykker, et stykke dobbelt så stort som det andet. I det større stykke dej omrøres chokoladechips og tilstrækkelig rød farve til at farve dejen til en dyb lyserød farve, tilsæt op til 1/4 kop resterende mel efter behov, indtil dejen er glat og elastisk og trækker sig væk fra siderne af skålen, ca. 5 minutter. Fjern rød dej fra skålen og læg den i en anden skål. Dæk og lad hæve, indtil det er fordoblet, ca. 1 1/2 til 2 timer.

 • 3

  I en ren skål skal du røre nok grøn madfarvning til at farve dejen fuldstændigt i mindre dej, tilsæt op til 1/4 kop resterende mel efter behov, indtil dejen er glat og elastisk og trækker sig væk fra siderne af skålen, ca. 5 minutter. Fjern dejen fra skålen og læg den i en anden skål. Dæk og lad hæve, indtil det er fordoblet, ca. 1 1/2 til 2 timer.

 • 4

  Fjern steget rød dej fra skålen og læg den på en let melet overflade. Flad med fingrene i et rektangel ca. 6 x 8 tommer. Rul dejen fra den korte ende som en gelérulle, og klem sømmen lukket, mens du ruller for at stramme toppen af ​​brødet.

 • 5

  Fjern steget grøn dej fra skålen og flad den ud i et rektangel ca. 3 x 8 tommer. Dæk forsigtigt grøn dej over rød dej, stræk efter behov, indtil de lange kanter af grøn dej helt dækker rød dej.

 • 6

  Placer forsigtigt brød i en let smurt 8 til 4-tommer brødform. Dæk og lad hæve, indtil det er fordoblet, ca. 1 til 1 1/2 time.

 • 7

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Afdæk hævet brød og bage 30-40 minutter, eller indtil det er gyldentbrunt. Dejen skal også registrere omkring 190 ° F indeni og afgive en hul dunkende lyd, når den er slået ned i bunden. Fjern den fra brødformen, og lad den køle helt ned på et køleholder, inden du skærer den i skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvad hvis jeg fortalte dig, at det er muligt at have vandmelon, PB & J-sandwich, fransk toast, endda brødpudding alt sammen i EN OPDRAG? Tro det, folkens. Revolutionen er her med dette vandmelonformede chokoladebrød. Dun dun dun ... Før vi går videre, lad os se på denne opskrift. Er det vandmelon? Er det brød? Det er BEGGE, folk. Magien ved lidt kreativitet og madfarvning resulterer i en chokolade-chipbelagt sandwichbrød, der smager som brød, men ligner en vandmelon. Det er galskab! Og det får mig til at føle mig som Willy Wonka. Hvad der er den mest fantastiske af alle de fantastiske i denne opskrift er, at det er super nemt at få et sandwichbrød til at ligne et stykke vandmelon. Og resultatet er et sjovt at se på, lækkert at spise brød, der er perfekt til chokoladeagtigt jordnøddesmør og gelésmørbrød, fransk toast, brødpudding: listen fortsætter. Du kan tage den med til en picnic eller pakke den i børns frokoster (OK og din frokost også) til en overraskende godbid. Sådan får du magien til at ske! Kom med mig, så vil du være i en verden med ren fantasi! Bag det op, lad det køle af og skær det for at afsløre overraskelsen! Willy Wonka ville være stolt.

Se videoen: Træning på 20 min. Få min træning. 1 (September 2020).