De bedste opskrifter

Chorizo ​​Spicy Kødboller med Gushers

Chorizo ​​Spicy Kødboller med Gushers

Krydrede kødboller med en sød overraskelse indeni. Disse vil helt sikkert være et velsmagende samtaleemne ved dit næste møde.MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 10. maj 2017

Ingredienser

20

Betty Crocker ™ Fruit Gushers ™ Fruit Snacks, enhver smag

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner chorizo ​​og svinekød i en medium skål med dine hænder.

 • 2

  Tag ca. 2 spiseskefulde kød og vikl rundt om en enkelt Gusher, hvilket gør en kødbolle på størrelse med en valnød. Gentag, lav resterende kødboller på samme måde.

 • 3

  Varm olie i en lille gryde og steg kødboller i portioner i 3-4 minutter, eller indtil kødboller er brune og færdige. Tøm på papirhåndklæder.

 • 4

  Server straks med tandstikkere.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvor eventyrlystne er du, når det kommer til at prøve nye fødevarer? Da jeg først tænkte på disse Chorizo ​​Spicy Kødboller med Gushers, indrømmer jeg, at jeg troede… um… modbydeligt. Men jo mere jeg tænkte på det, åbnede mit sind op for muligheden for, at det kunne være fantastisk. Jeg elsker kødboller og jeg elsker Gushers ... så hvorfor ikke sammen? Når alt kommer til alt, nyder jeg virkelig en krydret og sød combo, når det kommer til mad. Faktisk er nogle af mine foretrukne kødboller min 3-ingrediens Slow Cooker kødboller lavet af drue gelé og chilisauce. Så virkelig er en kødbolle fyldt med et klæbrigt frugt slik ikke så langt væk. Disse kødboller er super enkle og kan samles og klar til at spise på under femten minutter. Chorizo ​​har stor krydret smag i sig selv og parret med en sød overraskelse indeni? Det er det perfekte supplement. Når kødbollen er kogt, bliver Gusher indeni blød og mindre definitiv som slik. Det smager mere ligesom en sød sauce gemt inde i kødbollen. Kast bare forsigtighed mod vinden og prøv disse babyer. Selvom du ikke er fan, vil de helt sikkert være en god samtalestarter, når du mødes. Men chancerne er ... du vil elske denne unikke kombination lige så meget som jeg gjorde!

Se videoen: How to make Spanish Chorizo (September 2020).