Usædvanlige opskrifter

Apple Cheddar Quesadillas

Apple Cheddar Quesadillas

Æble- og cheddarost quesadillas fyldt med kanelsukker og flødeost. Disse quesadillas er en god snack efter skole!MERE +MINDRE-

4

(6 tommer) tortillas i fajita-stil

2

spiseskefulde flødeost, blødgjort

1

lille æble, skrællet, kernet og skåret tyndt

1

kop strimlet skarp cheddarost

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner sukker og kanel i en lille skål og bland, indtil den er kombineret.

 • 2

  Spred halvdelen af ​​hver tortilla med 1/2 spiseskefuld blødgjort flødeost og drys hver med ca. en teskefuld kanelsukker.

 • 3

  Smelt en 1/2 spsk smør i en medium stegepande og læg en tortilla i gryden. Placer ca. 4-5 skiver æble på kanelsukkerhalvdelen af ​​tortillaen og drys med 1/4 kop cheddarost.

 • 4

  Fold tortillaen i to og kog den gylden på begge sider. Skær i kiler.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Er det virkelig allerede tid til at begynde at få vores hjerner tilbage i skolegrej? Jeg har lyst til, at sommeren fløj forbi i år, og da de sidste dage med frihed går ned for børnene (og forældrene), er mit sind allerede begyndt at tænke på hjertelig efter skole snacks til min familie. Disse Apple Cheddar Quesadillas er den perfekte fingermad til at tilfredsstille de sultne mund. Da jeg begyndte at lave disse Apple Cheddar Quesadillas, opdagede jeg, at der faktisk var en lignende quesadilla-opskrift allerede på spisesked, der kun modtog tre stjerner. Så hvorfor ikke modernisere opskriften og give den et lille boost? Med et par ændringer og nogle klæbrig tilføjelser er denne opskrift nu fuld af smag og bestemt en vinder. Bare spørg mig ... Jeg spiste fire af dem. Selv med ændringerne er opskriften stadig enkel nok til at piske op som en snack til efter skoletid eller bare for det. Æbler, cheddar, flødeost og kanelsukker foldes til en varm smør quesadilla og koges indtil smeltet og klæbrig. De sprøde quesadillas fyldt med søde æbler og klæbrig ost er den perfekte snack til disse dyrebare sidste sommerdage eller til de kommende skoledage .

Se videoen: Apple Butter Quesadillas (September 2020).