Usædvanlige opskrifter

Fransk-ristet klub sandwich

Fransk-ristet klub sandwich

Det eneste der kunne gøre en klub sandwich endnu bedre? Grill det i en stegepande!MERE +MINDRE-

12

skiver fast hvidt sandwichbrød

2

spiseskefulde sennep i Dijon-stil

1/4

pund skiver Munster ost

8

langsgående skiver brød-og-smør-syltede agurk, drænet godt på papirhåndklæder

1/4

pund skiver kalkunbryst

2

faste modne tomater, tyndt skåret og frø fjernet

Blandede babygrøntsager, valgfri

Tilberedt salatdressing, valgfri

Skjul billeder

 • 1

  Placer 4 brødskiver på skærebrættet; spred hver med 1/2 tsk sennep. Del skinke, ost og syltede agurker på brød. Spred 1/2 tsk sennep på den ene side af hver af yderligere 4 brødskiver. Anbring brød med sennep opad på sandwich; del kalkun og tomater på brød. Spred den ene side af det resterende brød med resterende sennep, og læg, sennepsiden ned, oven på sandwich.

 • 2

  I en mellemstor skål skal du slå æg og mælk sammen. Hæld halvdelen af ​​ægblandingen i en 9-tommers firkantet bageplade. Sæt sandwich i bagepladen; hæld den resterende ægblanding over toppen. Sæt til side, indtil sandwich absorberer al ægblanding, 15 til 20 minutter.

 • 3

  Varm ovnen op til 300 ° F. I en stor nonstick stegepande opvarmes 1 tsk olie. tilsæt 2 sandwicher og steg, indtil de er brune på begge sider, tilsæt resterende olie efter behov. Overfør til et bageplade og hold det varmt i ovnen. Gentag med resterende sandwich. Lad sandwichene stå i ovnen 5 minutter efter, at de sidste sandwicher er blevet anbragt på bagepladen.

 • 4

  For at servere skal du skære hver sandwich diagonalt i begge retninger for at danne 4 trekantede kvartaler. Indsæt et tandstikker gennem midten af ​​hvert kvartal, og sæt 4 kvarter på hver enkelt plade. Hvis du ønsker det, skal du placere greener i midten af ​​sandwichkvarteret og passere klargjort dressing.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Sprød sandwichburger med tomat og aioli - Opskrift #178 (September 2020).