De bedste opskrifter

Franken-Snacks

Franken-Snacks

En frygtelig lækker snackblanding, som du kan piske op til dit næste sammenkomst eller skolefest.MERE +MINDRE-

1

pakke usødet Lemon-Lime Kool Aid

1

ounce vanilje slikbelægning

1

kop chokolade chips eller chokolade slik

1

oz chokolade slikbelægning

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 225 ° F og sprøjt et cookieark med nonstick madlavningsspray.

 • 2

  Varm sukker, sirup og margarine i en medium gryde over medium varme indtil kogning, omrør lejlighedsvis. Kog i 3 minutter (rør ikke).

 • 3

  Fjern fra varmen og rør sodavand og Lemon-Lime Kool Aid ind.

 • 4

  Hæld over 6 kopper Chex ™ korn og rør forsigtigt. Spred på smurt kiksark.

 • 5

  Bages ved 225 ° F i 30 minutter. Fjern fra ovnen, og mens den stadig er varm, skal du sætte 20-30 stykker på et andet smurt kiksark, der skal bruges som din Frankensteins. Afkøles helt, omrøres lejlighedsvis, hvis det ønskes.

 • 6

  For at samle Frankensteins, smelt belægning af chokoladesukker i en lille mikrobølgesikker skål i 45 sekunder. Rør grundigt.

 • 7

  Dyp den ene ende af en Chex ™ firkant i chokoladen. Dette er dit hår. Sæt på vokspapir til tørring.

 • 8

  Brug et tandstikker, dypp enderne i chokolade og træk to øjne og en mund på dit væsen. Gentag med alle 20-30 firkanter.

 • 9

  Smelt vaniljekandbelægning som ovenfor. Dyp to Cheerios ™ i belægning og fastgør dem på siderne af Frankenstein (dette er hans bolte). Lad tørre helt.

 • 10

  Bland de resterende Chex ™ og andre Mix-ins i en stor skål. Top dine Frankensteins og server det til de ventende nisser og Ghouls!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du har brug for en frygtelig lækker snack til din Halloween-sammenkomst eller klassefest, er Franken-Snacks en fantastisk måde at fodre et publikum på!

  Du kan ændre "Mix-in" -ingredienserne, så de passer til din families smag (eller hvad du har brug for for at rense pantryet! :)), Chex Frankensteins er det, der gør denne godbid virkelig "Spook-tacular."

  Mine børn elsker at hjælpe med at lave disse, bare sørg for at overvåge, når de koger sukkerblandingen og bager den slikbelagte Chex.

  Ser det ud som en uhyggelig brygning i en kedel eller hvad ?!

  Følg opskriftsinstruktionerne for at fremstille den slikbelagte Chex. Fjern fra ovnen og mens den stadig er varm; sæt 20-30 stykker på et andet smurt kiksark, der skal bruges som din "Frankensteins".

  For at samle "Frankensteins" smelter du chokoladekonfektbelægning i en lille mikrobølgesikker skål i 45 sekunder. Rør grundigt. Dyp den ene ende af en Chex-firkant i chokoladen. Dette er dit "hår". Sæt på vokspapir til tørring. Brug et tandstikker, dypp enderne i chokolade og træk to øjne og en mund på dit væsen. Gentag med alle 20-30 firkanter.

  Når den er sat (ca. 5 minutter), smelter du vaniljekandebelægning som ovenfor. Dyp to Cheerios i belægning og fastgør dem til siderne af Frankenstein (disse er hans "bolte"). Lad tørre helt.
  Bland resterende Chex og andre mix-ins i en stor skål. Top dine "Frankensteins" og server det til de ventende nisser og ghouls!

  Du kan også ske i små poser og binde med bånd til en sjov skolesnack eller festfavør. Glad Haunting!

  Mandy Heaston er en travl mor, gourmetkok - og operasanger! Se efter Mandys indlæg på Tablespoon, og tjek hendes medlemsprofil ofte for at se, hvad hun laver mad!

Se videoen: How To Cook Eggs In A Computer (September 2020).