Usædvanlige opskrifter

Fudgy Fireworks Brownies

Fudgy Fireworks Brownies

Sindssygt fudgy og fyldt med hvide og chokoladechips, sætter disse patriotiske brownies et show med deres lettere frostede fyrværkeri, end de ser ud.MERE +MINDRE-

1

æske (18,3 oz) Betty Crocker ™ fudge brownie mix

Vand, vegetabilsk olie og æg kræves på brownie mixboks til kakeagtige brownies

1/2

kop semisød chokoladechips

1/2

kop hvid vanilje bagning chips

1

container Betty Crocker ™ Rich & Creamy vaniljefrostning

Betty Crocker ™ madfarver i blå og rød gel

2

teskefulde Betty Crocker ™ røde, hvide og blå slikstænk

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Linje 13x9-tommer gryde med folie, lad folie hænge 2 tommer over siderne af gryden. Spray folie med madlavningsspray.

 • 2

  Lav brownie dej som anvist på kassen til kakeagtige brownies. Rør chokoladechips og vaniljebagechips ind. Spred i gryde. Bages 22 til 25 minutter, eller indtil tandstikker indsat 2 inches fra siden af ​​gryden kommer næsten ren ud. Overfør til køleholder for at afkøle helt i gryde, ca. 1 time.

 • 3

  Brug folie til at løfte, fjern brownies fra gryden og skræl folien væk. Drej ud på køleholderen, så bunden er nu øverst; læg over kiksark eller vokspapir.

 • 4

  I en lille skål, der er mikrobølgeovn, afdækkes mikrobølge frosting på høj 20 til 30 sekunder eller indtil den er tynd nok til at hælde. Anbring 3 spsk opvarmet frosting i hver af 2 små skåle. Ton 1 skål rød, 1 skål blå ved at røre i hver madfarve til den ønskede farve. Sæt til side.

 • 5

  Hæld resterende vanilje frosting for at dække toppen af ​​brownie. Brug glasur til at glatte frost over toppen, skubbe mod kanterne og forsøge at sprede sig så lidt som muligt for at holde overfladen glat. Drys 1 tsk slikstænk på toppen.

 • 6

  Genopvarm skåle med farvet frosting i mikrobølgeovn 5 til 10 sekunder for at opretholde hældningskonsistens, hvis det er nødvendigt. Sked omkring en halv spiseskefuld af hver farvet frosting på toppen af ​​glaseret brownie. Brug spidsen til at trække frosting ud fra midten af ​​cirklen i et tilfældigt splattermønster for at ligne fyrværkeri. Gentag med resterende farvet frosting. Drys resterende teskefuld drys over farvet frosting. Køligt i 30 minutter.

 • 7

  Skær i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares i lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Ekspert tip

 • Pynt dine brownies, så de passer til ferien, ved at skifte farver på frost og dryss.
 • For let at linie bunden af ​​gryden, tip den på hovedet og dann folie omkring bunden og siderne. Vend gryden over, og læg folieindsatsen inde i gryden for en perfekt pasform!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 Brownie
Kalorier
250
Kalorier fra fedt
100
% Daglig værdi
Total fed
11g
17%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
120 mg
5%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
35g
12%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
27g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Fudge Brownies (September 2020).