Traditionelle opskrifter

Kartofler Au Gratin med ristede grøntsager

Kartofler Au Gratin med ristede grøntsager

Osteagtig kartoffel gratineres med ristede grøntsager. Komfort mad når det er bedst. MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

2

små majroe, skrællet og i terninger

2

små gulerødder, skåret i stykker på 1 tomme

1

æske (4,9 oz) Betty Crocker ™ kartoffelblanding Au Gratin

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 450 ° F. Kast de ternede grøntsager på et rimmet bageplade med olien. Sæt med en knivspids salt og peber. Steg 30 minutter, vend den halvvejs igennem. Fjern fra ovnen og læg den til side.

 • 2

  I en 2-kvarts bageplade kombineres vand, mælk, smør, kartofler og ostepakke. Pisk til at kombinere. Bages i 10 minutter.

 • 3

  Fjern fra ovnen og drys de ristede grøntsager over gratiner, og placer dem i den løse sauce. Vend tilbage til ovnen i 15 til 20 minutter mere, indtil toppen er brunet og boblende.

 • 4

  Serveres som en sideskål garneret med frisk persille.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har levende minder om at være barn, sidde ned for at spise middag lige efter at have afsluttet mit hjemmearbejde. Jeg kunne se Fresh Prince of BelAir på primetime-tv med utallige varme varme gryderetter med kartoffel i grat. Mor havde denne lille skål med en skillevæg i midten, og jeg kan huske, at jeg var som, "åhhhh se på den der flyver derovre i vaskerummet" og sked ud som HALV af fadet og dumpe den på min tallerken, før nogen havde en anelse. SUGERE. Det har været lang tid gang siden jeg har haft kartofler i gratiner indtil nu. (Forestil dig min knytnæve over mit hjerte og jeg kigger ud i det fjerne med dug på ansigtet.) Men jeg kunne selvfølgelig ikke bare lave dem som de er. Ingen måde, mand. Jeg ristede nogle der-lar-shush rodgrøntsager og indlejrede dem i gratinet som en lille smule landsby med cremet og kærlighed. Jeg antager, at du kunne sige, at jeg kom tilbage til mine rødder, OHHHHHHHHHH SNAAAAP. au gratin, et par gulerødder, roer og majroe. Rooty! Du kan servere dette som en sideskål med noget kylling eller bøf. Eller hvis du er som mig, skal du bare spise den alene, indtil du ikke kan se. Hvilket er stort set hvad jeg gjorde.

Se videoen: Broccoli Gratin with Swiss and Parmesan 480p (September 2020).