Nye opskrifter

Kylling Enchilada Cornbread Pie

Kylling Enchilada Cornbread Pie

Et let et-retters måltid for både kylling enchilada og majsbrød elskere!MERE +MINDRE-

2

teskefulde vegetabilsk eller rapsolie

1

lille hvidløg, terninger

1

jalapeño, podet og terninger

1

dåse (10 oz) Old El Paso ™ Enchilada Sauce

2

kopper strimlet kogt kylling

1

dåse (15 oz) Progresso ™ sorte bønner, drænet

1 1/2

kopper strimlet mexicansk ost (delt)

1

pose (6,5 oz) Betty Crocker ™ Cornbread & Muffin Mix

2

spiseskefuld smeltet smør

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Varm olie i en medium stegepande over medium høj varme. Tilsæt løg og jalapeno og kog i 5 minutter, indtil løg er gennemsigtig.

 • 2

  Overfør løg og jalapeño blanding til en stor blandeskål. Tilsæt enchiladasauce, salsa, kylling, sorte bønner og 1 kop mexicansk ost. Rør alle ingredienser indtil de er blandet jævnt.

 • 3

  Overfør blandingen til en tærteplade, der er smurt med madlavningsspray. Klapp blandingen ned med en ske, så den er pæn og jævn.

 • 4

  I en separat skål piskes majsbrødblanding, mælk, æg og smeltet smør sammen, indtil det er kombineret og glat. Sæt derefter blandingen oven på enchiladablandingen, indtil hele tærten er dækket.

 • 5

  Bages i 15-20 minutter, indtil majsbrødtoppen er sat, og kanterne lige er begyndt at blive brune. Fjern tærten og top med yderligere 1/2 kop strimlet ost. Bages i yderligere 3-4 minutter, indtil osten er smeltet. Fjern og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Et simpelt måltid med én ret til både elskere af majsbrød og enchilada! Jeg er ret sikker på, at jeg kunne leve af kyllingenschiladas. Jeg laver dem ALLE. DET. TID. Og så når jeg ikke laver enchiladas, elsker jeg at lave enchiladasuppe, stablede enchiladas, enchiladapizza ... du hedder det! Og nu er jeg glad for at introducere dig til en anden ret, der måske er endnu lettere - Chicken Enchilada Cornbread Pie .Ja. Det kombinerer al enchiladas godhed med lækre majsbrød. PLUS, du behøver ikke tage dig tid til at rulle alle disse enchilader op. Og hvis du laver det med rotisserie eller rester af kylling, er det også et super-duper hurtigt måltid at smide sammen. Og selvfølgelig er det lækkert. Som alle ting “enchiladas” er, i min bog. En helt enkel kylling enchilada cornbread pie er klar til brug! Du vil elske det !!!

Se videoen: Tamale Pie. Easy Tamale Pie with Masa. #Cooking with me (September 2020).