Cocktailkiks

Oyster crackers omdannet til dild-besat cocktail nibbles. .MERE +MINDRE-

Opdateret 26. september 2014

1

kuvert (nettovægt 0,4 oz) ranch dressing mix

2

spiseskefulde dild (tørret)

2

poser (12 oz.) østerskiks

Skjul billeder

 • 1

  Bland majsolie, dressingsblanding, dild og hvidløgspulver i en stor skål.

 • 2

  Tilsæt østersekiks, og rør for at kombinere.

 • 3

  Selvom kiksene kan serveres med det samme, er de bedst, når de lægges til side, omrøres så ofte i en time eller to for at lade krydderier absorbere.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Sandie, min svigermor, introducerede mig til Cocktail Crackers, en vidunderlig lille salig munchable. De er en af ​​mine favoritcocktailakkompagnementer hele tiden - salte og bare den perfekte størrelse til konversationsnoshing.

  Selv efter at highball-brillerne er vasket og lagt væk, forbliver Cocktail Crackers en hæfteklammer hjemme hos os. De er strålende med en kop suppe og et naturligt sted til mellemmåltider. Min 13-årige stedsøn kan lægge en gallonpose fuld på en dag - bogstaveligt talt. Et dobbelt parti lavet til sidste års familiehytte tur forsvandt næsten øjeblikkeligt ved ankomsten til søen.

  Men hvis du ikke finder ud af noget ekstra, laver Cocktail Crackers en sød "tak", når de pakkes i individuelle behandlingsposer bundet med et bånd.

  Her er den bedste del: du har aldrig set en så let opskrift. LET! Ingen madlavning! Fem ingredienser:

  Tør ranch dressing
  Hvidløgs pulver
  Dild
  Majsolie
  Østerskiks

  Bland bogstaveligt talt olie og krydderier, tilsæt kiks og kast. To minutter, toppe! (Og da de faktiske ingredienser måles og kombineres, opfylder denne opskrift mine noget liberale standarder for at kvalificere sig som "hjemmelavet"!) Når blandingen er blandet, skal kiksene stå i et par timer (eller ideelt natten over) før servering for at fuldt ud absorbere krydderier.

  Her er den fulde opskrift:

  Håber du nyder disse lige så meget som vi gør!

  Michelle

Se videoen: $6 Cocktail Vs. $208 Cocktail (September 2020).