De bedste opskrifter

Tunkager med Chipotle-flødesauce

Tunkager med Chipotle-flødesauce

Til Chipotle Sauce:

1

kop crema (mexicansk creme)

1

spiseskefuld chipotle adobo sauce

Til tunfisk:

3

5 ounce dåser tun i vand

1/2

kop løg, finhakket

1

spiseskefuld koriander, finhakket

Skjul billeder

 • 1

  Til Chipotle Sauce: Placer mexicansk crema, chipotle chiles, adobo sauce, hvidløgsfed og salt i blender og bland til glat. Sæt til side.

 • 2

  Til tunkager: I en stor blandeskål anbringes tun, æg, løg, koriander, hvidløgssalt og limejuice og omrøres indtil alle ingredienser er godt blandet.

 • 3

  Varm olivenolie i stegepande over medium varme. Dann små patties med tunblanding, ca. 1 1/2 til 2 inches bred og ca. 1/2 inch tyk. Kog i ca. 3 minutter eller indtil gyldenbrun, og vend den for at koge den anden side. Fjern det fra varmen, og læg det på en papirhåndklædeforet plade for at dræne overskydende olie.

 • 4

  Server straks og top med chipotle fløde sauce.

Ekspert tip

 • Du kan erstatte den mexicanske crema med græsk yoghurt for en mere ernæringsmæssig mulighed.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har gode minder om min mors madlavning i fastetiden. Jeg kom hjem fra skolen, og hele huset lugte af fisk, linser, sauterede rejer og grøntsager. I 40 dage ville min mor forkæle os med en række kødfrie hovedretter, mine favoritter var rejebuljong, pipian med nopalitos og tunbøffer. Tunkager er lavet med enkle ingredienser og smager lækkert. I denne opskrift parrer jeg dem med en krydret chipotle-sauce, der tilføjer et ekstra smagspark. Prøv dem denne fastesæson, jeg garanterer, at de vil være i din middagsmenu året rundt!

Se videoen: Chipotle Offers Manager Fired After Viral Video Her Job Back (September 2020).