De bedste opskrifter

Creamed Corn Fritters

Creamed Corn Fritters

Cremet majs blandet med en dej og stegt i lækre små majsfritter!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

kopper majskerner, friske eller frosne

1

serrano peber hakket (valgfrit)

1/2

tsk bagepulver

Skjul billeder

 • 1

  Hak din løg og peber og skar majsen af ​​kolberne, hvis du bruger frisk majs.

 • 2

  Tilsæt smør til en stor stegepande og kog over medium høj varme. Når det er varmt, tilsæt løg, peber og majs. Kog i 4-5 minutter, indtil løgene er bløde. Tilsæt en knivspids salt, sukker og muskatnød. Tilsæt derefter fløde og kog i yderligere 2 minutter, indtil cremen begynder at blive tykkere.

 • 3

  Hæld blandingen i en stor skål og tilsæt mælk. Lad afkøle i fem minutter.

 • 4

  Tilsæt æg i skålen og bland godt. Tilsæt derefter bagepulver og mel. Røren skal være meget tyk, men kan scoopes. Hvis det er for løbende, skal du tilføje endnu 1/2 kop mel.

 • 5

  Steg store skefulde dej i olie ved 350 ° F. De har brug for 4-6 minutter til at koge igennem afhængigt af størrelsen på dine fritters. De færdige fritters skal være gyldenbrune og pufede.

 • 6

  Lad dræne på et køkkenrulle inden servering. Serveres varmt!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Da jeg voksede op, var cremet majs en af ​​de mest almindelige sider ved vores bord. Dengang var det eneste, jeg virkelig vidste om cremet majs: Det kom ud af en dåse. Til sidst indså jeg, at du kan lave cremet majs derhjemme - hvilket jeg foretrækker og ikke tager meget lang tid. Men hvis du er presset på for tid, fungerer de pakkede versioner også fint. Mens du kunne stoppe ved den cremede majs, besluttede jeg at tage det til næste niveau og gøre sideskålen til en forretter! Da cremet majs har meget væske i det allerede er det ret nemt at gøre det til en dej og stege det op for at lave nogle lækre cremede majsfrittere! Jeg kan godt lide at holde min cremede majs meget grundlæggende, men jeg har fundet ud af, at det hjælper smagen med at tilføje nogle hakkede løg. Og hvis du kan lide lidt krydderi, skal du tilføje en hakket Serrano-peber. Bare sørg for at terne ting temmelig fint. Lad dem løbe af på et papirhåndklæde efter stegning i et minut eller to og server dem derefter med det samme! De er bedst, når de stadig er lidt varme. Disse har en fantastisk smag og struktur. Fritters inderside er pænt og blødt, og det bliver lidt sprødt, hvor majsstykkerne er udvendigt. Hvis du vil, kan du servere dette med en ranchedressing eller noget, men jeg syntes, de var temmelig gode uden dressing overhovedet!

Se videoen: Homestyle Creamed Corn (September 2020).