Usædvanlige opskrifter

Chokoladedækket bacon

Chokoladedækket bacon

En hurtig og nem spil-dags-app! Spyd forbagt bacon og dypp i chokolade til den ultimative søde og salte snack.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

16

skiver forkogt bacon

1

kop mælk eller mørk chokoladechips, smeltet

Specielt udstyr: 6-tommers træspyd

Skjul billeder

 • 1

  Placer halvdelen af ​​bacon på en mikrobølgesikker plade dækket med papirhåndklæder.

 • 2

  Mikrobølgeovn på høj i 60-80 sekunder, eller lige indtil bacon begynder at krølle og boble lidt. Fjern og afkøling indtil den er kølig nok til at røre ved.

 • 3

  Træd hurtigt varm bacon på træfestspyd, et stykke bacon pr. Spyd. Lad afkøle helt, og dypp derefter den ene side af bacon i smeltet chokolade. Anbring på et stykke pergament, og afkøl, indtil chokoladen stivner.

 • 4

  Gentag trinene for anden halvdel af bacon. Server og nyd!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
90
Kalorier fra fedt
50
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
140 mg
6%
Kalium
80 mg
2%
Samlet kulhydrat
6g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
5g
Protein
3g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • En hurtig og nem spil-dags-app!

  Bring svineskindet ud og træk dit ølstash ud. Spilledagen er her, og det er tid til fest!

  Selvom Pinterest får dig til at tro, at hver fest kræver en måned med forberedelse, to måneders løn og tre måneders rekreativ tid, tror jeg næppe at have et par venner over skal være en stor, fed, udmattende affære.

  Selvfølgelig behøver det ikke at betyde kedelige, grundlæggende og blasé soirees. Ingen måde! Det er fuldstændigt muligt at lave hurtige snacks, der er seje, søde og kloge. Plus, de tager to ingredienser og 15 minutter flad til forberedelse. Nemme festidéer, der redder din eksistens fra timevis med køkkenhåndværk, og wow dine hårvenner helt? Ja. Denne ting er den ting. Og det er helt en ting.

  Chokolade dyppet bacon. Fyldt på smukke spyd. Det ser gourmet ud. Det smager som ansigtssmeltende herlighed. Og du kan dybest set tænde for røret, være opmærksom på hvert eneste ord, der kommer fra annoncørerne, blive opdateret om alle de nyeste statistikker og stadig have den kreative båndbredde til at lave så mange krøllede skiver chokoladeholdige baconspidser, du dybest set kunne vinde Bacon Skål. Hvilket burde være en ting.

  Klar til at blive klar? Sådan scorer du en fest-touchdown med denne superquick-snack.

  Start med en kasse med færdigt bacon. Du kan lave din egen, hvis du virkelig er klø, men jeg tog genvejen og var ikke ked af det, endnu en gang.

  Pop omkring 8 stykker bacon oven på et papirhåndklæde på en mikrobølgesikker plade. Zap derefter indtil krøllet og boblende. Når de er ude af mikro, bliver de varme! Giv dem et stykke tid til at køle af, og træk derefter en varm skive på en 6 ”træspyd, når den er kølig nok til at røre ved den.

  Når de er skevet, skal du lade dem køle helt af.

  Hæld lidt mælk eller mørk chokoladechips i en mikrobølgesikker skål (jeg foretrækker at bruge en lav, langstrakt skål til at rumme strimlerne med bacon.)

  Dyp derefter den ene side af bacon i den smeltede chokolade.

  Hvis du har svært ved at få chokoladen til alle de rigtige steder, skal du bare gribe en stor ske og øse lidt af chokoladen over læben på din skål og derefter trykke forsigtigt på pladen 'o bacon-siden ind i skeens chokoladehøj.

  Placer det hele på pergament, og pop det i køleskabet, indtil chokoladen er helt afkølet og hærdet.

  Tid til at oprette dit festbord og vise dit bacon!

  Denne nemme app passer perfekt sammen med alt, hvad du elsker at snacke til en spilledag: kringler, popcorn, jordnødder - du hedder det. God fornøjelse!

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: Food as Medicine: Preventing and Treating the Most Common Diseases with Diet (September 2020).