Seneste opskrifter

Langsomt komfur svinekød tortillasuppe

Langsomt komfur svinekød tortillasuppe

Langsomt komfur svinekød tortillasuppe lavet med mørbrad, majs, grøn peber og sprøde tortillachips er et let, hjerteligt måltid med masser af mexicansk-inspirerede smag. MERE +MINDRE-

2

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

1 1/2

pund svin mørbrad, trimmet af overskydende fedt og skåret i 1/2-tommer stykker

1

dåse (14,5 oz) ternede tomater med grøn peber

1

dåse (4 oz) Old El Paso ™ hakkede grønne chili

1

kop knust tortilla chips

1

kop hakket koriander (til pynt)

1

jalapeño, terninger (til pynt)

2

kopper (eller mindre) strimlet cheddarost (til pynt)

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Saml dine ingredienser. Varm derefter olien i en stor stegepande over medium høj. Tilsæt svinekød, krydre med en knivspids salt og sår på alle sider, indtil den er brunet. Det bliver ikke kogt igennem, men det er okay. Fjern kød og læg til side.

 • 2

  Tilbage i gryden, tilsæt løgene; sauter, indtil de begynder at blødgøre, 5 minutter. Tilsæt hvidløg, spidskommen og chilipulver, og sauter i et minut til.

 • 3

  Overfør løgblanding og svinekød til en langsom komfur. Tilsæt tomaterne gennem tortillachipsen. Kast i en lille knivspids salt og peber. Kog på højt i 4 timer.

 • 4

  Lad suppen over, og server garneret med koriander, ost og friske jalapeno-skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lad os tale om den langsomme komfur. Alle er enige. Vi elsker det alle sammen. Det er vores BFF. Det redder dagen. Alt. Og det er sandt! Så vi antager, at vi ikke rigtig har brug for at tale om det, ikke? Lad os i så fald tale om, hvad vi kunne lægge i den langsomme komfur, der får dig til at stråle. Se stjerner. Fald i lurve. Nå ud til nye drømme. Alt det der godt, A: Det er en suppe i mexicansk stil. B: Med svinekød C: Og grøntsager. Og tortillachips.D: Og MEGET pebret varmhed, der får dit ansigt til at regne. På den gode måde. E: Jeg har faktisk ikke en E. Vil jeg bare starte? Efter cirka fire timers forelskelse er det hvad du får! En lækker, krydret suppe dukket med ost og creme fraiche og koriander og mere jalapenos. Uh, så godt. Og meget krydret, så pas dig selv!

Se videoen: Hvordan steke svinefilet. MatPrat (September 2020).