Traditionelle opskrifter

Sriracha Rejecocktail

Sriracha Rejecocktail

2

tsk wasabi pulver (eller 3 tsk tilberedt peberrod)

1 1/2

lb mellemstore rejer

Skjul billeder

 • 1

  Bland alle sovsingredienser (alt undtagen rejer) sammen. Sæt til side.

 • 2

  Skræl og devein rejer, hvis det er nødvendigt, og lad haler være til præsentation. Kog rejer ved at dunke i kogende vand i 4 eller 5 minutter, indtil den er lyserød, og fjern den derefter til en skål is for at stoppe madlavningen (ellers fortsætter de med at lave mad og bliver hårde).

 • 3

  Server kogte rejer på et fad med en lille skål saucen i midten til neddypning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vi udfordrede Tablespoon-bloggere til at vælge en klassisk opskrift fra sektionen "Heirloom Recipes and New Twist" i den helt nye Betty Crocker-kogebog og smide deres eget spin ned for at dele med dig.

  Dagens twist: Voodoolily's Sriracha Rejer Cocktail Opskrift, en version af Bettys klassiske Rejer Cocktail.

  Da jeg var barn, var rejecocktail noget smukt til særlige lejligheder. Børnene fik ikke engang nogen ... det var kun for de voksne. Min bedstemor lavede altid cocktailsauce fra bunden ved hjælp af sin beat-up gamle Betty Crocker kogebogopskrift (ketchup, tilberedt peberrod, Worcestershire og et par dråber Tabasco).

  Da jeg var voksen og holdt min første middagsselskab, ville jeg i sidste øjeblik tilføje et første kursus. Jeg havde en pose kogte rejer i min fryser og noget ketchup, men ingen peberrod. Jeg havde dog en flaske varm sriracha sauce, sojasovs og en kalk. Nu når jeg laver rejercocktail, laver jeg det sådan med vilje og tilføjer lidt sriracha til en tunge-spank, plus wasabi til den peberrods næseforbrænding.

  Denne voksne forretter er let nok til, at børnene kan gøre det: Kog bare rejer og chill, og bland derefter sauceingredienserne sammen. Men fortæl ikke børnene dette - de vil måske have nogle.

  Flere arvestykkeropskrifter på vores side!

  Tjek vendinger fra andre Tablespoon-bloggere, når vi fejrer den nye Betty Crocker Cookbook hele ugen:

  Patty Melt Sliders
  Savory Baged Brie
  Teriyaki Chex Mix
  Choco-Cherry pandekager

  [kogebog]

  Har du dit eget twist på denne klassiker? Vær venlig at dele!

Se videoen: Rejecocktail. (September 2020).