De bedste opskrifter

Tigers Blood Cocktail

Tigers Blood Cocktail

Inspireret af Charlie Sheens berømte "Jeg fik tigerblod, mand" -citat, bytter dette modificerede Bloody Mary skyld ind med vodka.MERE +MINDRE-

Skjul billeder

 • 1

  Ryst ingredienserne hårdt over isen.

 • 2

  Pynt med selleristængel, og begynd at vinde!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vi har alle været der. Når man er på en fest med venner, bliver en drink til et par, hvilket bliver til en for mange. Den næste morgen kommer og - UGH! Der er ingen nem kur mod den tømmermænd, men det rigtige "hundens hår" kan få dig til at føle dig bedre og gøre dig klar til den næste fest - for lidt hovedpine er ingen undskyldning for at blive hjemme! Hvis du føler det morgenen efter, skal du være positiv - det er bare et tegn på, hvor meget sjov du havde - og prøv at blande en af ​​disse.
 • Hundens ultimative hår. Denne blanding af vodka, tomatsaft, lime, sellerisalt, peberrod, varm sauce og stort set hvad du end vælger at smide i er den tømmermænd, du vælger for millioner af imbibere - det er ikke tilfældigt, de serveres så ofte ved brunch. Tomatsaften giver næring (sød, dyrebar næring). Den varme sauce giver et spark til dit system for at hjælpe det med at glemme sprut. Og vodka tager kanten af ​​den hovedpine. Drik en af ​​disse sammen med en tallerken fedtede æg, bacon og pølse, så er du godt på vej til at føle dig bedre!
 • Nogle gange, når din mave stadig flagrer efter festen, er vodka i en Bloody Mary bare for meget at se. Så hvorom en blodig øl i stedet? Jeg ved, en brewski blandet med tomatsaft, Worcestershire og varm sauce lyder ikke velsmagende, men denne drink rammer stedet, især hvis disse skum er iskolde. Bland bare disse tre standard Magic-Elixir Mary-ingredienser med et halvt glas af din yndlingsbryg - helst noget lys, der går glat ned. Drikken er helt let at slå tilbage og giver dig en frisk følelse. Du skal bare ikke have mere end én - der besejrer formålet.
 • Ikke for svækkelser, pickle back er en favorit tømmermænds kur mod professionelle: bartendere og anden serviceindustri kigger, der ved deres ting, når det kommer til sprut. Denne drink er virkelig to enkle trin: et skud af Jameson (eller hvad din yndlings whisky er), efterfulgt straks af et skud af syltet juice. Ja, du læste rigtigt: syltet juice. Dens brininess slår straks bitten ud af whiskyen, blødgør smagen og skaber en underligt lækker fornemmelse. Pickle-ryg er hård, men effektiv medicin mod morgendagens ondt, men de er så usandsynlige, at du også kan stille nogle op ved din næste nattetid for at imponere dine venner.
 • Denne aromatiske ånd er blevet brugt til at behandle tømmermænd i årtier. Det indtages traditionelt efter middagen som et fordøjelsesmiddel, som aflejrer maven efter et stort måltid. Nå har du muligvis også brug for noget maveopgørelse efter en stor aften. Aloe, kamille, myrra og pebermynteolie er nogle af de tilsætningsstoffer, der kan virke som hundens hår. Men når det kommer til stykket, er du ligeglad med, hvad ingredienserne er, så længe tingene får dig til at føle dig bedre! Du kan nippe til et lille glas af dette lige eller blande det med sodavand for lettere forbrug.
 • Hvis du virkelig, virkelig ikke kan mage endnu en sprut, indeholder kokosvand masser af elektrolytter, der hjælper med at hydrere dig og gendanne mistede næringsstoffer. Og hej, hvis du vil smide et strejf vodka - hvorfor ikke?

Se videoen: Red Rum: The Shining Inspired Cocktail. 31 DAYS OF HALLOWEEN (September 2020).