Usædvanlige opskrifter

Parmesan Crusted Heart afslører brød

Parmesan Crusted Heart afslører brød

Skær i dette brød ostebrød, og du vil blive overrasket over at finde et lyserødt hjerte indeni. Server skiver til ethvert måltid på Valentinsdag.MERE +MINDRE-

Opdateret 25. april 2017

1/4

kop fint revet parmesanost

1

spiseskefuld bagepulver

3

spiseskefulde smeltet usaltet smør plus mere til fedtform

3

oz Parmesanost, strimlet (ca. 1 kop)

Betty Crocker ™ lyserød madfarve i neongel

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F, og saml dine ingredienser.

 • 2

  Rør revet parmesanost, mel, bagepulver og salt sammen.

 • 3

  Rør mælk, smeltet smør, æg og creme fraiche.

 • 4

  Hæld våde ingredienser i tørre, og fold dem lige indtil de er kombineret.

 • 5

  Skru 1 kop dej ud og rør lyserød madfarve i. Smør 9 hulrum i en silikone hjerteform ved hjælp af smør og del den lyserøde dej ligeligt mellem de 9 hjertehulrum.

 • 7

  Fjern hjerter fra ovnen, og skær forsigtigt de varme hjerter ud, og fjern den puffede del. Du vil have pæne niveau skiver.

 • 8

  Sprøjt brødform med madlavningsspray.

 • 9

  Drys halvdelen af ​​den strimlede parmesanost over bunden af ​​gryden.

 • 10

  Sæt lige nok af den resterende dej ind til at dække bunden af ​​gryden.

 • 11

  Arranger de 9 hjerter med den spidse spids nedad, midt i brødformen.

 • 12

  Sæt den resterende dej over toppen og drys med resterende ost.

 • 13

  Bages i 45-50 minutter, indtil toppen bliver dyb gyldenbrun. Fjern og sæt gryden på et køleholder i 5 minutter.

 • 14

  Fjern brødet fra panden, sæt det på køleholderen, og afkøles i 45 minutter, inden du skærer det i skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Uanset hvordan du skiver det, sprænges det osteagtige brød af kærlighed. Jeg husker første gang jeg så et billede af en kage, der blev skåret for at afsløre et hjerte indeni - det var som magi! Forvirret af det, jeg så, måtte jeg finde ud, hvordan bageren lavede kagen. Jeg var overrasket over at finde ud af, hvor let det er. Siden da har jeg gjort det selv mange gange. Indtil i dag har jeg kun forsøgt denne teknik med slik, men ville se, om det var lige så let at lave et brød ostebro med en skjult skat indeni. Jeg er glad for at kunne rapportere, at det er! Dette brød vil være så sjovt at dele med kære. Du kan pakke hele brød, binde dem med en bue og give dem ud som gaver. Modtagerne vil blive helt overraskede, når de klipper deres første stykke for at afsløre et lyserødt hjerte (og vigtigere, de ved, at de er elsket).
 • Du kan skære brødene op og lave skål på Valentinsdag morgen eller servere det sammen med en romantisk middag. Du kan endda lave sandwich til at sende i skole med dine børn. Jeg forestiller mig at være et barn, der åbner min madkasse og finder lyserøde hjerter på sandwichbrød. Jeg er temmelig sikker på, at efter at have sluppet lidt skræk af spænding, at jeg stolt ville vise det til alle ved bordet, før jeg tog min første bid. (Og at finde denne sjove overraskelse ville helt sikkert hjælpe med at kompensere for ikke at få et specielt Valentinsdagskort fra den dreng, jeg havde knust på hele året!) Plus, jeg elsker godt brød. Selvom det ofte kun er en sidebemærkning til et godt måltid, kan det være noget specielt. Dette brød bager op med et blødt blødt interiør omgivet af en sprød osteskorpe. Det er fantastisk varmt lige ud af ovnen, fantastisk ristet med smeltet smør på toppen og endnu bedre med kød, der er klemt mellem to skiver. Det bedste er, at det er så let at lave. Selv med tilføjelsen af ​​hjertestykkerne lavet til ting indeni, får du dette brød i ovnen på cirka 20 minutter. Tag lidt smør og nyd det!

Se videoen: Garlic Parmesan crusted flounder (September 2020).