De bedste opskrifter

Candy Bar Ice Cream Cake

Candy Bar Ice Cream Cake

Chokoladestikkestænger hakket op i vanilleis, lagdelt mellem to browniekager og toppet med mere slik og chokolade- og karamellregn. Selv tak.MERE +MINDRE-

1

æske Betty Crocker ™ fudge brownie mix

1/2

gallon vanilleis

2

kopper hakkede chokoladebar, plus mere til påfyldning

Chokoladesirup, til påfyldning

Karamelsovs til påfyldning

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Linje to 8-tommer runde kagepander med pergamentpapir og let spraypapir med madlavningsspray. Forbered brownies som anvist på æsken, og del dej mellem to tilberedte pander. Bages brownies, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​hver kage kommer rent ud, ca. 20-25 minutter. Fjern fra ovnen og afkøles i 30 minutter i pander. Når der er 10 minutter tilbage, skal du fjerne is fra fryseren for at blødgøre lidt.

 • 2

  Fjern kager fra pander. Sprøjt let bunden af ​​en 8-tommers springform med madlavningsspray, og læg en fuldt afkølet kage i bunden af ​​springformen.

 • 3

  Sæt halvdelen af ​​vanilleisen (ca. 10 skeer) i en stor skål. Tilsæt 1 kop hakkede slikstænger og rør for at kombinere. Spred is jævnt oven på browniekage i gryden. Anbring gryden i fryseren 15-20 minutter til at blive fast.

 • 4

  Fjern kagen fra fryseren og det øverste islag med den resterende kage. Kombiner resterende is og 1 kop hakkede slikstænger og spred den over browniekage; glat top med en spatel. Dæk panden med aluminiumsfolie, og frys mindst 8 timer eller natten over.

 • 5

  Den næste dag skal du fjerne kagen fra fryseren. Afdæk kagen, og kør en smørkniv langs kanten af ​​gryden for at fjerne kagen fra gryden. Fjern siden af ​​springformen og læg kagen på en serveringsplade. Top med flere hakkede slikstænger og dryp med chokoladesirup og karamelsauce, hvis det ønskes. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vi har alle været der i vores barndom: I det efter trick-or-treat slikkoma. Tricks og godbidder er forbi, vi har hældt vores bjerge af slikskat ud af vores pudebetræk og handlet Sweet Tarts til Rolos, Twix til Reese's jordnøddesmørkopper, kastede vores tiaras og trak vores masker tilbage og chowede ned på vores søde indtjening, indtil det sker. Den frygtede koma. Og så kan vi ikke engang se på vores Halloween-slik igen i mindst et døgn til! Det er her, denne latterligt utroligt magisk lækre Candy Bar Ice Cream Cake kommer ind. I stedet for at lade alt det perfekt gode rest Halloween-candy gå til spilde, hug op og hvirv de ekstra chokoladebarer i denne overfrosne frosne dessert. På den måde, når din søde tand overtager igen, har du denne opskrift at falde tilbage på. Ikke flere slikkomaer, der ødelægger al den sukkerholdige plyndring! For det første skal du samle alt det ekstra slik - blødere chokoladebandstænger som Three Musketeers, Milky Way, Snickers og Reese's jordnøddesmørkopper fungerer bedst til denne opskrift, men du kan stort set bruge hvad du end ' vi har fået - og skaff dig en stor ol spand med is og en æske med Betty Crockers seje fudge brownie mix. Eventyret begynder! Jeg foretrækker almindelig vanilleis til, at denne opskrift mindsker den åbenlyse sødme, men du kan bruge den is, der flyder på din båd. Candy koma eller ej, denne baby kan ikke nægtes.
 • Jeg skriger, du skriger, vi skriger alle efter flødekage!

Se videoen: ASMR Mu0026MS MAGNUM ICE CREAM, OREO ICE CREAM, CHOCOLATE CAKE, Mu0026MS DARK CHOCOLATE BAR, CADBURY EGG 먹방 (September 2020).