Karry pulver

Dette er et karrypulver til alle formål, der kan opbevares i kabinettet i 6 måneder. Brug den til at krydre enhver opskrift, men den er god i squashsuppe eller drysset på kylling sauteret med løg og hvidløg.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld sort sennepsfrø

Skjul billeder

 • 1

  Skål krydderier (undtagen gurkemeje) i en tør stegepande.

 • 2

  Slib krydderier i kaffekværn, krydderikværn, foodprocessor, blender eller mørtel og pistil.

 • 3

  Tilsæt gurkemeje. Opbevares i op til 6 måneder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • At have et velassorteret krydderiskab er en af ​​de bedste ting, som hjemmekokke kan gøre for at forbedre deres madlavning. At vide, hvordan og hvornår korrekt brug af krydderier kan tage din mad fra kedelig til aromatisk og kompleks. Klemmen på et hemmeligt krydderi får dine gæster til at stoppe og sige, hvad er den fantastiske smag, jeg smager? Det kan virke som en enorm pris og bestræbe sig på at få dine krydderier op til snus, men med disse få tip kan det være billigt og let! 1. Køb ikke dine krydderier i købmanden. De er virkelig overpris! Og gammel og kedelig.2. Køb hele krydderier i stedet for pulver. De er billigere, og de varer længere (2+ år i stedet for 6 måneder) .3. Køb krydderier i løs vægt. Det er ikke rigtig fuld bulk som Costco eller BJ, men når du køber krydderier i en kryddeributik eller online, kommer de i en større pose i stedet for den lille krukke, du er vant til i købmanden. Fordi det er hele frøet, der holder længere, ender du med at kunne redde det og ikke behøver at købe det krydderi i lang tid! Nu skal jeg tale lidt om nogle af de krydderier, der er almindelige i asiatisk madlavning:
 • er noget, som de fleste sandsynligvis er fortrolige med. Koriander er frøet fra en korianderplante! Det er almindeligt i bøfkrydderiblandinger som Montreal-krydderier. Dette krydderi er fantastisk på de fleste proteiner. Det har en næsten citrus smag i starten med en pebret bid i slutningen.
 • er en anden almindelig, der kan findes i købmandsforretninger. De fleste mennesker kender kanel fra desserter som græskarpai, men kanel kan være virkelig overraskende brugt i salte applikationer.
 • bruges af de fleste som en lille knivspids i krydderikager. Et andet krydderi, der findes i de fleste købmandsforretninger. Hvis du lugter det jordfedd, som du har haft i dit krydderiskab i 5 år, lugter det intet som de friske ting!
 • er den første sværere at finde en. Lidt kendt faktum om bukkehorn - det bruges af falske ahornsirupproducenter til at få majssirupen til at smage mere ahorn! Når du først åbner pakken, kan du bemærke den svage ahornaroma. Frøene og bladet af bukkehorn bruges begge almindeligt i indisk madlavning.
 • er faktisk et krydderi, og ikke en blanding af ALLE Krydderier, som nogle mennesker tror! Det har en interessant smag, der er pebret med et strejf af kanel og muskatnød.
 • har en meget mere interessant og kompleks smag end den gule modstykke, og det er derfor, når du køber fancy sennep, ser du de sorte pletter svæve rundt. Sort sennep er en af ​​søjlerne i indisk madlavning!
 • er muligvis mit mest foretrukne krydderi i verden. Spidskommen gør alt bedre! Kendt som jeera på det indiske sprog, er dette krydderi stort set allestedsnærværende. Med al den indiske, thailandske og mexicanske madlavning, jeg laver, holder spidskommen ikke længe i mit kabinet!
 • er som en krydsning mellem fennikelfrø og spidskommen. Det har den anis / lakridssmag, men det er en mere mild version.
 • var porten til indisk krydderi for mig. Første gang jeg åbnede en pod var som at åbne en dør til en ny verden af ​​madlavning. De grønne bruges mest til dessert i indisk madlavning, mens de sorte bruges i salte applikationer. Kardemomme er det vigtigste krydderi i chai te og er som vaniljen fra indisk is. De sorte bælg ryges over kul i flere dage for at opnå en røgfyldt aroma og smag. For at bruge kardemomme skal du åbne bælgene og få krydderiet ud. Yum!
 • Hvordan bruger du alle disse krydderier? Nå kan du altid smide en kanelstang og et par kardemomme bælg i madlavning af ris eller kogende mælk for at tilføje lidt aroma, men at lave en krydderiblanding er enkel og sjov, og du kan gemme den og bruge den i op til 6 måneder! Saml og måle alle dine krydderier. Skål dem i en stegepande. Og bland dem sammen! Jeg bruger en kaffekværn, men gør det ikke, hvis du planlægger at bruge den til kaffe når som helst snart! Du kan også bruge en blender eller fødevareprocessor, men den kommer ikke så glat ud. Hvis du vil gå på old school, skal du kaste frøene i en mørtel og en støder! Nu har du et karrypulver MÅDE BEDRE, som butikken købte, klar til brug i de næste 6 måneder!

Se videoen: Mørbradgryde trin for trin (September 2020).