Seneste opskrifter

Grillet Chipotle svinemørbrad

Grillet Chipotle svinemørbrad

Denne grillede svin mørbrad er øm og fuld af røgfyldt, krydret chipotle smag.MERE +MINDRE-

1

kan (7 oz) chipotle peberfrugter i deres adobo sauce

1

spiseskefuld limejuice

1

(1.3 lb) svin mørbrad

2

kopper fingerling kartofler, skåret i en lille terning

1

spiseskefuld jomfru olivenolie

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  I en lille fødevareprocessor kombineres chipotle peberfrugter, deres adobo sauce, brunt sukker, ketchup og limejuice. Process indtil glat.

 • 2

  Anbring mørbraden i en stor plastikpose eller skål, der kan lukkes, og hæld marinaden over. (Marinaden giver nok til 2 mørbrad. Du kan fryse halvdelen af ​​den til senere brug, hvis du vil).

 • 3

  Dæk skålen og mariner i køleskabet natten over.

 • 4

  Varm en indendørs eller udendørs grill over medium. Tilsæt mørbrad og grill, indtil det er kogt, og drej kødet hvert 7. minut for at få grillmærker, ca. 45 minutter i alt. Fjern den fra grillen, dæk den, og lad den hvile 10 minutter.

 • 5

  I mellemtiden opvarmes olien i en medium stegepande over medium-høj. Tilsæt kartoflerne i terninger og sauter, indtil de er sprøde udvendigt og bløde på indersiden, ca. 20 minutter. Sæt med salt og peber.

 • 6

  Server svinekød med kartoflerne og en dejlig grøn salat!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Nå, ryster mig mørbrad. Kan du tro, at sommeren starter om 25 sekunder? Ved du hvad dette betyder, ikke sandt? Du ved hvad du skal gøre, ikke? Ved du hvad der skal ske, er jeg sikker? Ved du, hvor jeg skal hen med dette, ja? Bare kom til det, for kærligheden, inden du bryder din hånd med at slå noget? Okay allerede. GRILL DIN ANSIGT. Kom så baby lys den FIY-YA. Glans af herlighed! Og det BRÆNDER BRÆNDER BRAND, ildringen! Brænd det op! Grill, baby, grill! OG jeg kan slappe af. Dybest set har jeg denne rad til ben chipotle marinade, som du skal prøve, inden der går mere tid. Det er VARMT, men det smelter ikke dit hoved, fordi meget af varmen griller væk. Jeg er ikke sikker på, hvad det betyder, MEN det er utroligt dulishush, og du kan bruge det på svinekød, kylling, bøf, endda rejer! Men ikke dit ansigt. Du kan sætte æggehvider på dit ansigt, men ikke denne marinade. Åh mine stjerner, smagen. Se på den farve. Disse grillmærker. Du kan enten skære det op (som jeg glemte at fotografere, fordi jeg bare havde set det ud) eller skubbe det hele lige ind i din mund. Du ved hvad du vil gøre.

Se videoen: Mørbrad opskift med Thomas Rode. MAD (September 2020).