Nye opskrifter

Mini kødbrød

Mini kødbrød

En miniature (og sødere!) Tager en klassisk opskriftsfavorit.MERE +MINDRE-

Opdateret 10. november 2014

Lav med

Progresso brødkrummer

2

pund magert hakket oksekød

1/2

kop Progresso ™ italienske brødkrummer

1

pakke fransk løg suppe mix (valgfri)

1/2

kop ketchup plus mere til topping, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 2

  I en stor skål blandes hakket oksekød, brødkrummer, fransk løgsuppeblanding, salt, peber, ketchup og æg. Bland med en spatel eller manuelt for at kombinere grundigt.

 • 3

  Brug en isskål til at placere store scoopfuls af oksekødsblandingen i let smurte muffinsformede kopper. Blandingen skal kupples lidt over kopperne (og du skal være i stand til at fylde mindst 10 af kopperne).

 • 4

  Bages i ca. 40 minutter; efter 30 minutter drypper du ekstra ketchup oven på kødloverne, hvis det ønskes. Bages indtil oksekød når en temperatur, der er sikker til forbrug, og er dybbrun.

 • 5

  Tag den ud af ovnen, og lad den hvile 5 minutter, før du tager den ud med en tang eller en ske.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • I en verden fuld af gelees, reduktioner, bechamels og chiffonader er vi sommetider alt, hvad vi ønsker, almindeligt oliekød og kartofler.

  For mig kommer det ofte i form af kødbrød. Jeg har elsket denne klassiske opskrift lige siden jeg var barn. Det er bestemt ikke den mest attraktive mad, men det rammer bestemt stedet, når jeg er sulten!

  Men selv min knurrende mave (og min mands, der er kendt for at ned tre gange så meget mad som en normal person) kan ikke altid sluge en hel kødbrød, så jeg sidder tilbage med halvspiste skiver på tallerkener og rester, der i det mindste i vores husstand på to ikke bliver friske i meget lang tid. Det er her disse Mini Meatloaves er nyttige.

  Du undrer dig måske over, hvor "brød" -delen af ​​denne opskrift kommer ind i billedet, og det er virkelig, udover at bruge traditionelle kødbrodsingredienser, brødfrit. Disse mini-kødboller er i stedet lavet i muffinsdåser og ligner næsten kæmpekødboller (som vi også har brugt dem til på toppen af ​​vores spaghetti). Så du kan bedre kontrollere din del til måltidet og fryse resterne til en hurtig frokost eller middag den næste dag (eller uge eller måned). Derudover er de meget sødere end et rektangel af kød på et fad!

  Jeg kan godt lide at krydre mine mini-kødboller med Progresso italiensk brødkrummer, der indeholder krydderier som oregano og basilikum sammen med en pakke fransk løgsuppemix og ketchup for ekstra klæbrighed. Barbecue sauce eller teriyaki sauce fungerer også godt i stedet for ketchup, hvis du vil have en anden smagsdimension. Du kan endda bruge malet kalkun i stedet for magert hakket oksekød til en anden smag. En del af grunden til, at jeg nyder denne opskrift så meget - ud over hvor let den er at lave - er dens alsidighed.

  Næste gang du har lyst til en god gammeldags kødbrød, skal du prøve denne miniatureversion. De vil opfylde trangen uden at fylde dig for meget - og du får endnu et måltid, der venter på dig i fryseren, når du har brug for det!

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

  Tal op: Hvad laver du mad, når der ikke er tid til at lave mad? Del med!

Se videoen: PIATTO POVERO DA NON DIMENTICARE! Cena senza carne, Secondi facili e veloci #67 (September 2020).