Seneste opskrifter

Guinness Red Velvet Cake

Guinness Red Velvet Cake

Boozy rød fløjlkage toppet med frostost på flødeost.MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kageblanding tysk chokolade

1

flaske (1 oz) rød madfarve

2

spiseskefulde usødet bagningskakao

1

dåse (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Cream Cheese

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til mørke eller nonstick-pander). Anbring et ristet bageplade i ovnens nederste rist.

 • 2

  Dæk bunden af ​​en 9-tommers springform med aluminiumsfolie lige ud over sømmen for at forsegle. Børst folie med vegetabilsk olie og stræk bunden af ​​gryden med pergamentpapir. Børst toppen af ​​pergamentpapir og sider af gryden med olie; mel let.

 • 3

  I en stor skål piskes kageblanding, Guinness ™, vand, æg, olie, madfarve og bagning af kakao sammen med en håndblander ved lav hastighed i 30 sekunder. øg til medium hastighed og visp i 2 minutter.

 • 4

  Hæld hele dejen i bunden af ​​springformen og læg den på midten af ​​ovnen direkte over bagepladen. Bages i 45 minutter til 1 time, indtil kagen er trukket væk fra siderne af gryden, og et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.

 • 5

  Fjern gryden fra ovnen og afkøles helt på et køleholder. Fjern siderne af springformen, og frost toppen af ​​kagen, så den ligner en skummende halvliter Guinness ™.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg husker første gang, jeg fik en kage tilsat Guinness. Jeg kan huske det så godt, fordi jeg har gentaget lejligheden oftere end jeg gerne ville indrømme (hej, denne pige kan godt lide at have sin kage og spise den også). Og det er på tide, at du også prøver det. Denne Guinness Red Velvet Cake er det perfekte sted at starte. Det er sprødt. Det er sexet. Det er alt, hvad en kage ikke bør - og alligevel absolut bør - være. Det smager ligesom en kakao-y kage doused i et bad med rig havregryn. Lyder det underligt? Det er ikke. Forestil dig en ekstremt fugtig, lækker chokoladekage ... og du har fået denne opskrift. At blande en kop Guinness stout i smeten er virkelig det, der giver denne opskrift sin fremragende fugtighed. Det giver det også en mild, lækker gæragtig smag ud over den traditionelle opskrift på rød fløjl. Har du nogensinde ønsket at vaske din øl ned med et stykke kage? Selvfølgelig har du det. Og det er den, jeg skal gøre det med. Det, jeg elsker mest ved denne opskrift, er, hvor visuelt bedøvelse den kan være med meget lidt indsats. Rød fløjlkage står alene som en skønhed, men kombineret med den lyshvide "skummende" topping af flødeostfrostning (så det ligner en halvliter Guinness, får du det?), Er det et kulinarisk mesterværk. Med andre ord er det perfekt som midtpunktet til dit jule dessertbord eller til at tage med til dit næste feriefest. Hvis du kan komme hele vejen der uden at snige en bid, altså.

Se videoen: Red Velvet Cake Recipe (September 2020).