Traditionelle opskrifter

Inside-Out Cannoli Dip

Inside-Out Cannoli Dip

Denne lette, smukke dukkert er en fest for øjnene - og for munden. Holy cannoli, det er godt! (Undskyld, vi måtte.)MERE +MINDRE-

Opdateret 12. februar 2018

2

pakker (8 ounce hver) flødeost, blødgjort

1/2

kop kraftig flødeskum

1/2

tsk fint strimlet appelsinskal

1/4

teskefuld kanel

1

ærme (fra 14,4 oz pakke) Annie’s ™ organiske honninggraham (9 kiks)

1/2

kop semisød mini chokoladechips

Skjul billeder

  • 1

    Slå flødeost, pulveriseret sukker, flødeskum, appelsinskal og kanel med en elektrisk mixer i medium skål, indtil den er godt blandet. Anbring 4 kiks i en lille plastikpose, der kan lukkes igen. forsegle og knuse groft.

  • 2

    Spred flødeostblandingen i en ikke-smurt 9-tommers glas tærteplade med en spatel. Top med chokoladechips og knuste kiks; dryss med karamelsauce. Serveres med resterende kiks.

Ekspert tip

  • Brug af et mikroplan er en nem måde at finstyre skræl af citrus uden at tage den hvide pith, der har tendens til at være bitter.
  • For at blødgøre flødeost skal du bare pakke mikrobølgeovn udpakket flødeost i en mikrobølgeovn, der er afdækket på høj 10 til 15 sekunder.
  • En let rodfri måde at dryppe karamel på er at forsegle den i en lille genlukkelig plastikpose til madopbevaring, klippe en lille del af hjørnet af og klemme forsigtigt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
8 g
41%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
160 mg
7%
Kalium
70 mg
2%
Samlet kulhydrat
19 g
6%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
12g
Protein
2g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Cannolis er en traditionel italiensk dessert bestående af en sprød, rørformet wienerbrød fyldt med dekadent krydret fløde. Normalt inkluderer den ricotta-baserede fyld nødder, kandiseret frugt eller chokolade. Det er overflødigt at sige, at hvis du nogensinde har haft en, ved du hvorfor vi ikke kunne modstå at genskabe denne salige godbid med vores egen søde spin. Vi erstattede ricotta med flødeost (for hvem elsker ikke flødeost?) Og byttede stegt wienerbrød med søde, sprøde graham-crackere uden besvær. En håndfuld chokoladechips og et strejf af appelsinskal senere, og vi havde en let, ikke-bagt cannoli-dip, der også passerer som en munchable snack. Vi kan ikke tænke på noget bedre end det - ja, bortset fra disse andre ikke-bagt desserter.

Se videoen: MAKING CANNOLI DIP. Cooking with Amanda (September 2020).