Seneste opskrifter

Key Lime Pandekager

Key Lime Pandekager

Disse smukke små pandekager får et spark fra nøglekalk, en smule hvide chokoladechips. Som om det ikke var nok, er de også toppet med en buttery streusel og hjemmelavet kokossirup. Forbløffe!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2 1/2

kopper Bisquick ™ Original bagemix

1/2

kop hvid chokoladechips

4

spiseskefulde smeltet smør

Skjul billeder

 • 1

  Bland i en stor skål 2 kopper Bisquick ™, mælk, æg og skallen af ​​hver af nøglekalkene. Rør de hvide chokoladechips ind.

 • 2

  Varm en stegeplade eller støbejerns stegepande til medium varme og kog pandekagerne i henhold til pakkens anvisninger.

 • 3

  Brug en gaffel i en lille skål til at kombinere den sidste 1/2 kop Bisquick ™, pulveriseret sukker og det smeltede smør. Blandes sammen, indtil resultatet er en grov, smuldret streusel.

 • 4

  I en lille gryde opvarmes kokosmælk, sukker og saft af nøglekalkerne sammen, indtil sukkeret er opløst.

 • 5

  Server pandekager toppet med streusel og kokossirup. God fornøjelse!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Leder du efter den næste store morgenmad? Disse Key Lime-pandekager slår simpelthen dine sokker af. Endnu bedre end en ferie i Caribien, vil smagene af nøglekalk, hvid chokolade og en frisklavet kokossirup i denne Key Lime-pandekageropskrift få dig til at føle dig som dig ' har behandlet dig selv med det ultimative tilflugtssted. Selvfølgelig, hvis du har lyst til at være på ferie, skal du morgenbordsborde bedst være dækket med noget helt fantastisk. Bare en tallerken pandekager gør ikke. Og mens en drys af cremet kokosnødssirup er et godt strejf, er det, der virkelig adskiller disse pandekager fra hinanden, en simpel, buttery streusel-topping. Et praktisk dandy-tip: For at sikre, at alle dine pandekager er ens i størrelse, skal du bruge en iscoop at plukke din dej fra skålen til grillen. Perfekte pandekager hver gang! Hvad venter du på? Du fortjener en ferie. Bland et parti af disse Key Lime-pandekager i dag, og lad yum begynde.
 • Hvis du er vild med kager, så prøv et par mere til efter størrelse!

Se videoen: Binging with Babish: Perfect Key Lime Pie from Dexter (September 2020).