Traditionelle opskrifter

Røde, hvide og blå bid

Røde, hvide og blå bid

Saftig vandmelon og blåbær, sød basilikum og salt feta samles i denne nemme, velsmagende forretter uden bagning.MERE +MINDRE-

2

pakker (8 oz) klump fetaost

Skjul billeder

 • 1

  Brug en melon baller eller en lille cookie scoop til forsigtigt at scoop omkring 24 (1-inch) kugler fetaost fra hver blok / bid.

 • 2

  Brug en ren melonballer til at øse cirka 48 (1-tommer) kugler fra vandmelonen.

 • 3

  Spyd et blåbær i enden af ​​hvert tandstikker, og tilsæt derefter en vandmelonkugle. Spyd et foldet eller sammenrullet hele basilikumblad (eller en del af et større basilikumblad) og derefter en feta-kugle. Tilsæt endnu et basilikumblad, en anden vandmelonkugle og en anden blåbær. Gentag med hvert tandstikker. Server straks.

Ekspert tip

 • Server appetitvækkere med en balsamisk reduktion på siden eller drizzled over toppen.
 • Drys lidt havsalt på forretterne lige før servering for at fremhæve vandmelonens smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
60
Kalorier fra fedt
35
% Daglig værdi
Total fed
4g
6%
Mættet fedt
3g
14%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
6%
Natrium
170 mg
7%
Kalium
45 mg
1%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
3g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
10%
10%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Sød, let og 4. juli klar. Drop alt. Stop med at gøre hvad du laver, og lav disse røde, hvide og blå bid. Det er så vigtigt, fordi disse babyer er BOM. De er også sindssygt lette at lave. Ligesom jeg føler mig fjollet, selv når jeg giver dig en opskrift på dette. Men det vil jeg, fordi der er en metode til spydning. Der er dog ikke en metode til at spise dem. Medmindre du tæller skovl som en metode - for det er den rute, jeg tog direkte til min mund, da jeg lavede disse forfriskende, lette, ikke-bagt appetitvækkere. Ud over at skovle i munden, er de tilfældigvis også gode til sommerfester udenfor mad såsom picnic og potlucks og sammenkomster omkring lejrbålet, der synger "Kumbaya" - hvis det er en ting, du gør. Ahem. For at starte skal du have et par blokke salt fetaost. Brug en melonballer eller en meget lille cookie-scoop til at øse 1-tommers kugler feta ud af blokkene. Disse er så patriotiske og sjove og lette og velsmagende og forfriskende og søde og salte og smagfulde og virkelig, jeg kunne fortsætte og fortsætte om dem, men jeg synes, det er i vores bedste interesse på dette tidspunkt at gøre som jeg sagde før ... Slip alt og lav disse bomberbider! At spise dem mens du synger "Kumbaya" er valgfrit. Måske er løftet om troskab bedre?

Se videoen: 5 Danish words a day day 11 (September 2020).