Nye opskrifter

Arroz Tapado

Arroz Tapado

En traditionel peruansk risret med oksekød og tomater.MERE +MINDRE-

2

kopper ubehandlede basmatiris

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ økologiske tomater i tern

1

spiseskefuld røget paprika

1/4

kop hakkede sorte oliven

Skjul billeder

 • 1

  Kog en stor gryde med vand til risen.

 • 2

  Hak kartoflerne og kast en lille mængde olivenolie og salt i. Spred på et bageplade og steg ved 450 ° F, indtil det er brunet og ømt.

 • 3

  Brun kødet og tag det ud af panden. Kog derefter løg og peber i ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg og krydderier og kog 2 minutter. Tilsæt kød, tomater, æg, persille og oliven. simre ca. 15 minutter, omrør ofte for at blande godt. Tilsæt til sidst de søde kartofler og bland, indtil de er opvarmet.

 • 4

  Kog risen ca. 10 minutter, indtil den er øm. Stamme.

 • 5

  Afhængigt af hvilken størrelse skåle du bruger til en form, varierer mængden af ​​ris og kød, du bruger. Sprøjt indersiden af ​​en skål med nonstick spray og tilsæt ris i bunden til ca. 1/3 af vejen op ad siden. Derefter tilsættes kødpåfyldningen til den midterste 1/3. Fyld med ris til toppen af ​​skålen og tryk ned for at sikre, at alt er tæt.

 • 6

  Placer en serveringsplade på hovedet på skålen, og vend det hele. Fjern skålen langsomt, og du skal have en perfekt bunke ris og oksekød.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Peruvian har været et af mine yndlingsretter i mange år. Min rationelle side er glad for at se peruanske gå mainstream. Nu kan jeg muligvis bestille arepas og papa a la huancaina flere steder. Min hipsterside ønsker dog ikke at dele disse ting med resten af ​​verden! Jeg er som barnet med armene krydsede i hjørnet og praler af, at han lyttede til et band, før de blev berømte. Denne ret, Arroz Tapado, oversættes bogstaveligt talt til "overdækket ris." Det er en meget almindelig peruansk skål, der fremstilles forskelligt fra husstand til husstand. Jeg smuttede nogle søde kartofler ind i min version, fordi jeg købte nogle fantastiske på vinterbøndermarkedet tidligere den dag. Top med lidt persille og server! Dette er en super sjov ret, der er meget velsmagende og nem at lave.
 • Nyd flere sydamerikanske smag med disse peruvianske opskrifter.

Se videoen: ARROZ TAPADO DE ATUN (September 2020).