De bedste opskrifter

Jello Shot Gummy fiskeskål

Jello Shot Gummy fiskeskål

Surf din fest i højvande med dette voksen jello shot centerpiece!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

1

æske (1 oz.) ikke-aromatiseret gelatine

2

æsker (3 oz.) Jell-O ™ blåbær

3

kopper gummy-flavored vodka (kage eller bomulds candy vodka fungerer også)

Assorterede gummy slik (fisk og andet havliv)

Brug Teddy Grahams ™ snacks, hvis det ønskes

Skær Fruit by the Foot ™ og Betty Crocker ™ Fruit Roll-Ups ™ snacks i tang og svømmedragter til Teddy Grahams ™, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 1

  Hæld 5 kopper vand i en medium gryde. Drys Jell-O over vand og varm blandingen over medium varme, omrør konstant, indtil gelatinepulver er helt opløst i vand (ca. 5 minutter).

 • 2

  Fjern fra varmen, og lad den køle af i 5 minutter. Tilsæt vodka og rør. Hæld blandingen i fiskeskålen og læg den i køleskab for at køle ned.

 • 3

  Når Jell-O ™ næsten er indstillet, skal du bruge en skarp kniv til at skære spalter i toppen af ​​Jell-O ™. Brug en ubehandlet spaghetti-nudel eller træspyd til at skubbe klæbende fisk og andre slik på plads i gelatinen. Sæt skålen tilbage i køleskabet for at sætte den helt inden servering. For at servere skal du scoop to spiseskefulde gelatine i små glas.

 • 4

  For yderligere dekorationer skal du placere klæbende cirkler omkring Teddy Grahams ™ (skære cirkel om nødvendigt) og lave flydende flåder ud af Fruit Roll-Ups ™ og placere en bamse ovenpå. Fruit Roll-Ups ™ og Fruit by the Foot ™ kan skæres til badedragter til Teddy Grahams ™.

Ekspert tip

 • Placer topdekorationer lige før servering for at forhindre, at slikene sveder og løber oven på gelatinen.
 • Erstat flad citron-lime sodavand til vodkaen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Brug for en isbryder til din næste fest? Prøv en fisk skål med geléskud! Din fest surfer til højvande, når du får frem denne convo starter! Klæbende fisk svømmer i et hav af gelatin med gummi-vodka, mens spiselige strandgæster boltrer sig ovenover. Denne geléskud klæbende fiskeskål tager noget tid, så planlæg det, men kommentarerne og smilene er det hele værd! Her er play-by-play, så du kan lave din egen. Du har brug for en ny fiskeskål på 1 liter plast og nogle gummiagtige slik! Tid og kreativitet er de eneste grænser her. Placer de gummier, du vil se bedst op tæt på siderne, med nogle længere tilbage for skyggefulde effekter. Føj derefter dine strandbabber til toppen. Jeg lykkedes og fandt en gummidansende delfin i en slikbutik. Fjern din fiskeskål fra køleskabet kort før du planlægger at servere den, så - når alle har oooo'd og ahhhhh - scoop et par spiseskefulde i skudt briller og - ned ad lugen med fiskene! Displaytip: Fiskene dukker op, hvis de er tændt tilbage, så jeg lagde min skål foran et vindue. Hvis din fest er om natten, skal du sætte skålen på en kageplade foran en lille lampe. Placer topdekorationer lige før servering for at forhindre, at slikene sveder og løber oven på gelatinen.
 • Denne opskrift kan let gøres børnevenlig ved at erstatte vodka med flad citron-lime sodavand. I stedet for en stor skål kan du bruge otte stængeløse vinglas af plast og lave individuelle portioner til kiddoerne. Eller brug den samme børnevenlige opskriftsversion til en fabelagtig kiddy-festversion og hæld en kop gelatineblanding i 8 cupcake-poser af plast (findes hvor specialbageforsyninger sælges) eller sandwichposer og læg dem i små skåle i køleskabet skal stå oprejst, indtil de er klar. Skær derefter gelatinen og tilsæt en fisk, bind posen med et bånd - og du har en lille fiskepose, der ser ud som om den lige kom fra dyrebutikken! Tip: Jeg brugte skarp saks til at skære svensk fisk slik ned i størrelse for bedre at passe til kopperne og poserne. Hav det sjovt!

Se videoen: Boozy Vodka Gummy Bears From Scratch! BEST METHOD! (September 2020).