Nye opskrifter

King Cake Pull-Apart Muffins

King Cake Pull-Apart Muffins

Lag af buttery kanel sukker godhed pakket i en muffin og drizzled med Mardi Gras-farvet frosting og spiselig glitter.MERE +MINDRE-

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet fransk brød

1

beholder (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Vanilla

Lilla, grøn og gul madfarve

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F og spray en muffinsform med madlavningsspray.

 • 2

  I en stegepande brunes smøret over medium-lav varme i ca. 5 minutter. Smørret får en karamelfarve og lugter nøddet. (Se det omhyggeligt, fordi det hurtigt kan gå fra brunet til brændt.) Sæt det til side for at køle af.

 • 3

  I en lille skål kombineres sukker, kanel og muskatnød. Afsæt til senere.

 • 4

  Åbn brøddejen og læg den på et skærebræt. Brug en skarp kniv til at lave en lille slids for at røre dejen i midten af ​​rullen, så der er to lige store sektioner. Derefter scorer hvert afsnit igen i midten. Gentag, hvor sektioner scorer halvvejs, indtil du har 31 spalter i dejen. Brug en meget skarp savtakket kniv til at skære dejen i skiver ved hjælp af disse skårmærker som guider.

 • 5

  Læg alle skiverne på et stort ark voks eller pergamentpapir, og flad dem med en kagerulle.

 • 6

  Børst hver skive dej med det smeltede smør. Dyp smørede skiver i kanelsukkerblandingen. Tilsæt eventuelt resterende smør og sukkerblanding i den tilberedte muffinsform. Stak 5-6 stykker dej oven på hinanden. Skær hver stak i to.

 • 7

  Læg begge sektioner med skåret side ned i en muffinsform. Gentag med resterende dej, indtil alle kopper af muffinsformen er fyldt.

 • 8

  Anbring muffinsform på et stort rimmet kiksark for at fange sukker eller smøroverløb. Bages 20-25 minutter eller indtil gyldenbrun. Lad muffins køle af i 10 minutter i gryden.

 • 9

  Anbring 1/4 kop vaniljefrostning i 3 separate skåle, der er sikre i mikrobølgeovn. Farve en skål frosting lilla, en grøn og en gul. Mikrobølgeovn hver skål i 5-10 sekunder eller indtil den er løbende.

 • 10

  Drys hver muffin med hver af farverne og drys med spiselig glitter.

 • 11

  Tilpasset fra kanel sukker træk bortset fra boller

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
574.5
% Daglig værdi
Total fed
20,2 g
31%
Mættet fedt
10,6 g
53%
Kolesterol
20,3 mg
7%
Natrium
391,5 mg
16%
Kalium
4,8 mg
0%
Samlet kulhydrat
93,7 g
31%
Kostfibre
0,2 g
1%
Sukker
62,2 g
Protein
4,1 g
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0.70%
1%
Jern
6.30%
6%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Hvad med nogle storslåede Mardi Gras morgenmuffins? Du kan satse på dine smukke perler, vi har dem! Det er tid til Mardi Gras, og du kan ikke fejre Mardi Gras uden en King Cake. Men i stedet for den traditionelle King Cake er disse King Cake Pull-Apart Muffins individuelt opdelt , kanel sukkerholdige bid af himlen drizzled med en rigelig mængde Mardi Gras farvet frosting. Dine venner vil elske at trække disse fra hinanden lag for lag. Du vil gerne nyde hver bid.

Se videoen: Kinetic Sand Slime Monster Zombie Minions Hulk Spider Man Surprise Toys Learn Colors for Children (September 2020).