Usædvanlige opskrifter

Græsk omelet

Græsk omelet

En stor omelet fyldt med traditionelle græske smag: feta, spinat og dild.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1/3

kop fetaost, smuldret

1

teskefuld frisk dild, hakket

1/2

teskefuld rød peberflager (valgfrit)

1

dash hot sauce (valgfri til servering)

Skjul billeder

 • 1

  Hak spinat og bland godt med hakket dild og smuldret feta. Sæt til side.

 • 2

  Rør æg let i en skål med en spiseskefuld vand.

 • 3

  I en medium non-stick stegepande, tilsæt en hvirvel olivenolie og læg den på medium varme. Når olie er varm, tilsæt æg. Brug en flad spatel til at flytte kogt æg forsigtigt til midten og lad ubehandlet æg flyde udad.

 • 4

  Når æggene er sat i bunden, men stadig lidt løbende på toppen, skal du tilføje fyld til halvdelen af ​​ægget og fold ægget forsigtigt over for at omslutte fyldet.

 • 5

  Lad koge i yderligere et par minutter for at afslutte tilberedningen af ​​æg og opvarm fyldet. For at afslutte tilberedningen af ​​æggene kan det hjælpe at enten dække panden i et minut eller to eller vende omelet omhyggeligt med en spatel, så den anden side af omelet også får noget varme.

 • 6

  Server med en knivspids salt og peber og varm sauce. Dette er en stor omelet og kan være nok til at opdele alt efter hvor sulten du er.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Græske smag er nogle af mine favoritter, og min definition af klassisk græsk mad er spanakopita. Nu spekulerer du måske på, hvorfor jeg nævner spanakopita, når jeg tydeligt laver en omelet ... Fordi denne omelet dybest set er fyldt med spanakopita-påfyldning! Kombinationen af ​​spinat, frisk dild og salt fetaost er næsten god nok til bare at spise med en ske. Men at fylde det i en let og fluffy omelet er endnu bedre - og meget lettere end at lave den traditionelle butterdejskål! Denne opskrift tager ingen tid at lave. Det er dog vigtigt at få rigtig friske ingredienser. Et par friske æg, god fetaost og frisk spinat og dild får denne skål til at sprænge med smag. For at gøre dit liv lettere, når du laver omelet, anbefaler jeg at blande dine fyldeingredienser, inden du tilbereder din omelet. Skær bare spinaten op og hak dild rigtigt fint. Smuldre derefter feta- og røde peberflager ind, hvis du bruger dem. Når det er tid til at lave omelet, er nøglen ikke at stresse ud over det! Husk, at selvom din færdige omelet ikke ser perfekt ud, vil den smage lækker. Da dette er en ret stor omelet, opgraderede jeg min pandestørrelse lidt. Du kan bruge en mindre (10 tommer) omeletpande, hvis du ikke har noget imod, at dine æg er lidt tykkere. Eller du kan reducere antallet af æg ned til to. Denne omelet var næsten stor nok til to. Jeg siger næsten fordi jeg ikke havde noget problem med at afslutte det hele alene. Hvis du leder efter en ny omeletpåfyldningsmulighed, skal du give dette et skud!

Se videoen: Flødekartofler u0026 oksemørbrad. Jacob Jørgsholm (September 2020).