Seneste opskrifter

Pocheret kyllingepestosalat

Pocheret kyllingepestosalat

Med noget strimlet kylling og hjemmelavet pesto kan du blande denne enkle, men lækre salat til en let middag eller lette hverdagsfrokoster. MERE +MINDRE-

6

kopper baby spinat, delt

1/4

kop frisk revet parmesanost

1/3

kop ekstra jomfru olivenolie

1

dåse (14,5 oz) cannellini bønner, drænet og skyllet

1/2

kop cherrytomater, skåret i to

2

klemmer groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Kog en gryde med saltvand. Tilsæt kyllingen og kog den kogt hele vejen igennem, 20 minutter. Overfør til en tallerken eller kog og lad afkøle. Når det er afkølet, strimler du med fingrene.

 • 2

  I mellemtiden placeres 2 kopper spinat i en fødevareprocessor. Tilsæt mandler, ost, hvidløg, salt og peber. Pulse et par gange. Mens motoren kører, tilsæt olien i en tynd strøm.

 • 3

  Kast pesto med strimlet kylling. Tilsæt selleri, bønner og tomater. Giv endnu et kast.

 • 4

  Server kyllingepesto-blanding over de resterende 4 kopper spinat, ligeligt fordelt på 4 plader.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Bare et par strimler og en hurtig blitz væk fra en heckuva-salat. Se, se. Jeg er ved hele den pesto-ting igen. Hvis vi var ansigt til ansigt, ville jeg piske min bedste Jim Carrey-stemme ud af masken og sige: "NOGEN STOP MEEEH." Men så vil du måske karate hugge mig. Så det er sikrere, at vi har disse vægge på interwebet imellem os, så tjek denne salat. Husker du, da jeg lavede broccoli-pesto den ene gang? Og så asparges pesto den anden gang? Nå, jeg er ved at springe over til dine Lou, duer, for denne gang gik jeg spinatruten, og tingene blev TOW UP. Og med træk op mener jeg sindssygt sundt og simpelt og smukt, og skandalen i det hele er næsten for meget at bære. Hvorfor starter vi ikke bare før jeg er alle sammen, SSSSSSSSSSMOKINNNN 'på dig. Lav dette i starten af ​​ugen, og du har frokost hele ugen!

Se videoen: Kylling med æblerbacon - hertil dijonsuace - Link til opskrift nedenfor (September 2020).