Nye opskrifter

Peanut Butter Cocoa Crispy Bars

Peanut Butter Cocoa Crispy Bars

Hvis du har lyst til jordnøddesmør og chokolade, skal du tage en skål og røre et parti af disse ikke-bage sprøde barer! Du vil elske dem!MERE +MINDRE-

Opdateret 19. september 2014

5

kopper Cocoa Puffs ™ Korn, let knust

1 1/2

kopper jordnøddesmør, delt

1/2

kop honning eller let majssirup

6

spiseskefulde smør, delt

1 1/2

kop halvsød chokoladechips, delt

Skjul billeder

 • 1

  Sprøjt en 8x11 tommer bageplade med nonstick madlavningsspray. Hæld Cocoa Puffs ™ i en stor skål. Sæt til side.

 • 2

  I en lille skål med mikrobølgeovn skal du placere 1/2 kop jordnøddesmør, 1/2 kop majssirup, 3 spsk smør, 1/2 kop brunt sukker og vanilje. Varm sammen i 1 minut, og rør derefter. Opvarm et ekstra minut, tag det derefter ud af mikrobølgeovnen, og rør 1/2 kop chokoladechips ind.

 • 3

  Hæld blandingen over Cocoa Puffs ™, og rør for at belægge korn. Overfør Cocoa Puffs ™ til en tilberedt 8x11 tommer bageplade og klapp forsigtigt med en spatel for at udjævne.

 • 4

  Anbring det resterende jordnøddesmør og smør i en medium, mikrobølgesikker skål. Mikrobølgeovn i 30-60 sekunder, omrør, og fordel derefter det smeltede jordnøddesmør over kornlaget. Anbring gryden i køleskab eller fryser i 5-10 minutter, mens du forbereder det sidste lag.

 • 5

  Anbring de resterende chokoladechips og den tunge fløde i en medium, mikrobølgesikker skål. Varm i 30-90 sekunder, rør derefter, indtil det er glat og cremet. Spred over jordnøddesmørlaget. Gå tilbage til køleskabet, og lad stængerne sætte sig helt op, inden du skærer dem i portioner (ca. 60-90 minutter.)

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • PB og chokolade går sammen som eyeliner og Kardashians! Denne opskrift er den perfekte parring til din søde tand.

  Nu kan du få din PB-choco fix hurtigere end nogensinde med denne cray simple Peanut Butter Cocoa Crispy Bars opskrift, der starter med et lag Cocoa Puffs og slutter med en rig jordnøddesmør og chokolade ganache topping. Smukt, baby. Simpelthen smuk.

  Og her er hvordan du skal lave dem:

  Kakaopust! Sådan starter du denne elskede opskrift. Tag en kasse. Nab en smox. Smab en flox. Dette er omkring tre sekunder fra at komme ud af kontrol!

  Kast din korn med en smule smør, sukker, majssirup og jordnøddesmør, og tryk det hele i en 8x11 "pande.

  Kast noget jordnøddesmør i mikrobølgeovnen med noget smør, zap det indtil det er glat, og spred det derefter oven på Cocoa Puff-laget.

  Slå mikro igen med chokoladechips og tung fløde. Brug en piskeris og pisk det hele sammen, indtil det er glat. Spred over jordnøddesmørlaget med en spatel.

  Når din ganache er spredt i et dejligt schmexy-lag, skal du kaste det i køleskabet og lade det sætte sig helt op.

  Skær i smukke firkanter med en skarp kniv, og læg det hele på en tallerken for at få dit jordnøddesmør, der elsker rockin!

  Det er så let som det bliver for sådan en sensationel hurtig og let behandling. Kom og git dem!

  Mere enkle søde godbidder

  Når tiden er kort, er det godt at have nogle velsmagende opskrifter ved hånden, der pisker op på et øjeblik og tilfredsstiller lige så hurtigt. Her er et par at tilføje til din favoritliste:

  Mini Corn-on-the-Cob Bites Opskrift
  Easy Boo Berry Cake Opskrift
  Cheerios Frossen Banan Pops Opskrift
  Chokolade Cheerios Marshmallow Bites Opskrift
  Supersoniske S'mores opskrift

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler sjove familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: Peanut Butter Rice Krispies Treats Recipe Demonstration - (September 2020).