De bedste opskrifter

Gumdrop Cocktail

Gumdrop Cocktail

Vil du have dine gumdrops og drikke dem også? Lav en lækker gumdropcocktail med sukkerramme!MERE +MINDRE-

1

del vanilje eller flødeskum vodka

2

dele citron-lime eller fløde sodavand

1/4

del aroma likør (eller efter smag)

Farvet sukker til glasfælge (jeg brugte et forblandet flerfarvet sukker)

Skjul billeder

 • 1

  Rim brillerne med sukker.

 • 2

  Bland derefter vanillevodka og sodavand. Hæld i martini-brillerne, indtil de er ca. 2/3 fulde.

 • 3

  Hæld lidt af den aromatiske likør i et glas, så det er let at få adgang til.

 • 4

  Indsæt et sugerør i en af ​​likørerne, og dæk den øverste ende med fingeren. Indsæt halmen i et af de fyldte martini-briller, og tag fingeren fra toppen af ​​halmen, mens du trækker halmen forsigtigt opad. Likøren vil sætte sig i bunden af ​​glasset.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Kan du ikke få nok tyggegummi? Disse smukke (og lækre!) Cocktails ser ud og smager ligesom slik!

  Jeg har Gumdrop Fever, som er en tilstand forårsaget af en alvorlig mangel på gumdrops. Mængden af ​​yndige hjemmelavede gumdrops, jeg lige har lavet, har ikke næsten mættet mit ønske om sukkerovertrukket gumdrop godhed. Så, Gumdrop Cocktail, nogen?

  Du får brug for martini-briller, vanilje eller flødeskumsvodka, lidt citron-lime sodavand og aromatiske likører. Brug dine favoritter eller hvad du har ved hånden. Kanel, pebermynte, noget bær eller appelsin er dejlig. Hvis likørerne er klare, tilsæt lidt madfarve. Åh, glem ikke at have et sugerør ved hånden!

  Først skal du belægge kanten i farvet sukker, da det er en væsentlig komponent i gumdrop-oplevelsen. Dette kan opnås på en af ​​to måder. Den ene er at fugte kanten af ​​et martini-glas med en appelsin eller en citron og derefter dyppe ned i sukkeret. Den anden er at køre en lille smule vaniljefrost omkring kanten og derefter dyppe ned i sukkeret. Jeg gik på frostruten, fordi jeg lavede en masse forskellige smag.

  Bland derefter vanilje vodka og sodavand. Hæld i martini-brillerne, indtil de er ca. 2/3 fulde. Derefter hældes lidt i hver farvet likør i separate glas, så de er lette at få adgang til.

  Indsæt et sugerør i en af ​​likørerne, og dæk den øverste ende med fingeren. Indsæt halmen i et af de vodka- og sodafyldte martini-briller, og tag fingeren fra toppen af ​​halmen, mens du trækker halmen forsigtigt opad. Likøren sætter sig i bunden af ​​glasset til en smukt farverig cocktail. Gentag med resten af ​​martini-brillerne, og server med dine hjemmelavede gumdrops!

  Flere slikinspirerede cocktails!

  Blow Pop Martini-cocktails
  Sort Gumball Cocktail
  Beliebertini
  Pixie Stix Martini Cocktail

  God fornøjelse!

  XO, Michelle

Se videoen: 3 x GREEN CHARTREUSE Cocktails You Need to Try! (September 2020).