Usædvanlige opskrifter

Langsomt komfur Øl-braised gryderet

Langsomt komfur Øl-braised gryderet

Mørk øl giver utrolig smag i denne enkle, kødfulde opskrift til langsom komfur!MERE +MINDRE-

Opdateret 14. marts 2017

1

spiseskefuld knust peber

1/2

sød løg, fint terninger

2

store søde kartofler, skrællet og skåret i stykker

2

spiseskefulde majsstivelse eller pilrod

Skjul billeder

 • 1

  Pat stegt tørt med et papirhåndklæde. Drys alle sider af stegen med salt og peber.

 • 2

  I en stor stegepande smeltes smør over høj varme. Så snart smørret er smeltet, brun steken i det varme smør, indtil det er gyldentbrunt på alle sider. Overfør til en langsom komfur på 6 liter.

 • 3

  Sæt komfuret ned til medium-lav. Kast løg og rosmarin i stegepanden. Så snart løg er blødgjort (ca. et minut), hæld alt i stegepanden over kødet.

 • 4

  Tilsæt søde kartofler til langsomt komfur. Hæld øl over kød og søde kartofler. Dæk og kog på LAVT i 7-8 timer. Drej langsom komfurvarme til HØJ og fjern kødet fra langsom komfur 20 minutter før servering. Pisk majsstivelse med 1/4 kop vand. Pisk blandingen i saftene, der er tilbage i langsom komfur. Dæk til og lad det blive tykkere.

 • 5

  Skær kød mod kornet. Server toppet med langsomt sovs og søde kartofler.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne stege tilbereder sig selv, mens den opsuger al slags godhed fra grøntsager og ... øl! Der er hundrede måder at lave en god stege på. Men lad os gøre det 101. Fordi denne opskrift på ølbraderet stege er så sindssygt god, fortjener det, at det er sit eget årti. Eller decacount. Eller hvad der end sker, når en liste over 100 gode opskrifter ikke er komplet, før du ankommer til 101. Dette er den opskrift. Langsomme komfurer er en fantastisk måde at fremstille et ømt stykke oksekød på. Kog det langsomt over 6 timer i øl, og du får ikke bare et mørt stykke kød. Du får et lækkert stykke mørt kød. Et måltid, der er værd at dele. Et måltid værd at huske. Et måltid så godt (og let!), At du vil lave det igen og igen. Sådan får du idiotsikker, perfekt øl-braised oksekød hver gang. Jeg elsker at bruge en mørk øl, fordi antydningerne af melasse gør slutningen af ​​hovedretterne delish. Hvis du er mere af en let øl-elsker, skal du i det hele taget prøve det. En græskarøl ville også give denne opskrift en fantastisk sæsonbetonet smag. Ølbradesteg til alle!

Se videoen: Susanne laver gryderet på phi pi (September 2020).