Nye opskrifter

Jordbærrullekage

Jordbærrullekage

Denne nemme jordbærrullekage er lige så perfekt til Valentinsdag, som den er til en sommer soiree. MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix jordbær

2

dåse (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Vanilla, opdelt

Valentinsdag drysses til dekoration

Jordbærsauce til dryp

Friske jordbær til topping

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 375 ° F (350 ° F til en mørk eller nonstick pande). Linj kun bunden af ​​15x10x1-tommers gelérullepande med bagepapir. Sprøjt med bagningsspray. Placer bagningskopper i papir i 6 muffinkopper i almindelig størrelse.

 • 2

  I store skåle skal du slå æg med en elektrisk mixer i høj hastighed ca. 6 minutter eller indtil den er tyk og citronfarvet. Tilsæt kagemix, vand og olie; slå på lav hastighed 30 sekunder, derefter på medium hastighed 1 minut. Hæld 3 1/2 kopper dej i tilberedt gelrullepande. Del den resterende dej mellem de 6 muffinkopper.

 • 3

  Bages 14 til 16 minutter, eller indtil kagen springer tilbage, når den let berøres i midten, og når tandstikker, der er indsat i midten af ​​cupcakes, kommer rent ud. Vend kagen straks på hovedet på et rent, tyndt køkkenhåndklæde drysset med 1/4 kop pulveriseret sukker; skræl pergamentpapir væk. Mens du stadig er varm, skal du forsigtigt rulle kage og håndklæde op fra den smalle ende. Kølig sammenrullet kage 10 minutter ved stuetemperatur og derefter ca. 1 time i køleskab. Cool cupcakes 10 minutter. Fjern fra gryden; afkøles helt, ca. 30 minutter. Gem cupcakes til anden brug.

 • 4

  Rul kagen forsigtigt ud, og fjern håndklædet. Lad enden forblive let krøllet. Spred 1 beholder med frosting jævnt over overfladen af ​​kagen. Rul den fyldte kage igen, pakk den ind i plastfolie og afkøles i 30 minutter.

 • 5

  Fjern kagen fra køleskabet, pak den ud og frost toppen med halvdelen af ​​den anden frostbeholder. Overfør kage til serveringsfad. Pynt med farverige drysser, jordbærsauce og en frisk skåret jordbær. Opbevares løst dækket i køleskab. Lad stå ved stuetemperatur 30 minutter før servering.

Ekspert tip

 • Indstil en timer for at være sikker på at du slår æggene i hele 6 minutter. Dette hjælper med at sikre en svampet kagestruktur og hjælper med at holde kagen i at bryde, når du ruller den.
 • Du skal rulle kagen ind i håndklædet straks efter at du har vendt den ud af gryden for at undgå, at kagen går i stykker, da den er mest smidig, mens den stadig er varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Vil du have en dessert uden chokolade til Valentinsdag? Denne er perfekt perfekt. Gør mig ikke forkert - Jeg ELSKER chokolade og 99% af tiden vil jeg aldrig servere en dessert uden chokolade på V-dagen. MEN denne er for dem der kan lide frugtagtige friske desserter. Det ville være lige så fantastisk til en udendørs udendørs grill. Jeg må indrømme, at denne friske og frugtagtige kage er en fantastisk vej at gå. Det er alt sødt og åh så lyserød, hvilket naturligvis gør det perfekt til ferien. Et par nyttige tips til en perfekt rullekage: Indstil en timer for at være sikker på at du slår æggene i hele 6 minutter. Dette hjælper med at sikre en svampet kagestruktur og hjælper med at holde kagen i at bryde, når du ruller den. Du skal rulle kagen ned i håndklædet straks efter at du har vendt den ud af gryden for at undgå at kagen går i stykker, da den er mest smidig, mens den stadig er Dekorér den færdige kage med farverige valentinsdagstænk, jordbærsauce og en frisk skåret jordbær. Opbevares løst dækket i køleskab. Lad det stå ved stuetemperatur i 30 minutter, inden det skæres og serveres.

Se videoen: 大食い. 咀嚼音プリンケーキ ミチプー とろ生紅茶ケーキ どら焼き 生カステラを食べる PUDDINGASMR. EATING SOUNDS. MUKBANG. NO TALKING (September 2020).