Seneste opskrifter

Lucky Charms ™ Ice Cream

Lucky Charms ™ Ice Cream

Al mælkens yumminess i bunden af ​​din kornskål blev til is! Lad ikke forberedelsestiden og den samlede tid skræmme dig, der for det meste bare er tid i køleskab og fryser!MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper Lucky Charms ™ korn

1

kop marshmallows fra Lucky Charms ™ korn

Skjul billeder

 • 1

  Tag 1 kop mælk og Lucky Charms ™ korn (hold 1 kop skumfiduser adskilt) og læg den i en lufttæt skål, og lad den sidde natten over (eller mindst 8 timer) i køleskabet.

 • 2

  I en skål, rør 1/4 kop fløde og majsstivelse sammen; sæt gylle til side.

 • 3

  I en 4-qt. gryde, visp resterende tunge sammen og fløde, sukker, sirup og salt; kog over medium høj varme. Kog i 4 minutter; omrør opslæmning.

 • 4

  Lad blandingen afkøle til stuetemperatur. Tilsæt derefter cremeblandingen og mælken / Lucky Charms ™ blandingen til en blender. Kør det gennem blenderen, indtil blandingen er glat, og der ikke er nogen kornstykker tilbage.

 • 5

  Hæld blandingen i en lufttæt beholder og afkøles i 2 timer.

 • 6

  Hæld blandingen i en ismaskine; processen i henhold til producentens anvisninger.

 • 7

  Hæld blød is i en skål. Fold Lucky Charms ™ marshmallows ind, og prøv at fordele dem jævnt.

 • 8

  Overfør is til en opbevaringsbeholder og frys, indtil den er stivnet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg ved ikke om dig, men en af ​​mine foretrukne dele af at spise korn er, når kornet er væk, og du sidder med den lækre mælk i bunden. Jeg slurper det op!

  For mange år siden tog jeg dette koncept og begyndte at lave is ud af det. Da St. Patty's Day nærmer sig, tænkte jeg hvorfor ikke prøve det med et af mine foretrukne korn fra jeg var barn ... Lucky Charms. Og ligesom kornet er Lucky Charms Ice magisk lækker!

  Du skal bruge en ismaskine til at fremstille dette, men du ved, at du alligevel ville købe en ... her er din undskyldning!

  Sådan laver du isen:

  Tag 1 kop mælk og Lucky Charms korn (hold 1 kop skumfiduser adskilt) og læg den i en lufttæt skål, og lad den sidde natten over (eller mindst 8 timer) i køleskabet.

  I en skål, rør 1/4 kop fløde og majsstivelse sammen; sæt gylle til side.

  I en 4-qt. Kog i 4 minutter; omrør gylle.

  Lad blandingen afkøle til stuetemperatur. Kombiner cremeblandingen og mælken / Lucky Charms-blandingen i en blender. Blenderen indtil blandingen er glat, og der er ingen kornstykker tilbage.

  Hæld blandingen i en lufttæt beholder og afkøles i 2 timer. Hæld blandingen i en ismaskine; proces i henhold til producentens anvisninger.

  Hæld blød is i en skål. Fold Lucky Charms Marshmallows ind, og prøv at fordele dem jævnt.

  Overfør is til en opbevaringsbeholder og frys, indtil den er stivnet omkring 3-4 timer.

  Scoop og server med ekstra skumfiduser, hvis du vil.

  Peabody elsker ishockey (hun spiller!) Og alt bagning! Tjek hendes gode ting på hendes blogsite Culinary Concoctions af Peabody og hendes Tablespoon-profil

Se videoen: LUCKY CHARMS ICE CREAM REVIEW (September 2020).