Minions

Tag nogle sliksmelt og få din Gru på! Disse søde Despicable Me Minons er super enkle at lave. Bare tag skumfiduser og gå!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. juni 2015

2

kopper gul slik smelter

1

rør Betty Crocker ™ sort dekorationsglasur udstyret med forfatterspids

24

små eller store slikøjne

Skjul billeder

 • 1

  Smelt slik smelter i en mikrobølgesikker skål i henhold til pakkevejledningen.

 • 2

  Dyp den ene ende af sugepindene i sliksmeltet. Tryk sugepinde i skumfiduser, og lad slik smelte til at afkøle.

 • 3

  Dyp hele marshmallow i sliksmeltet, indtil det er fuldt belagt. Tryk bunden af ​​sugepinden ned i et stykke styrofoam, lad sliksmeltet afkøle helt.

 • 4

  Skær frugtoprulninger i strimler på 1/2 tommer. Tryk strimler rundt om marshmallowens nederste del for at skabe blå overalls til dine håndlangere.

 • 5

  Rør en stor, sort cirkel (eller to mindre sorte cirkler) på hver skumfidus. Tryk et slikøje (eller to slikøjne) ned i glasuren.

 • 6

  Rør en tynd, sort linje fra den ene side af øjeæblet, rundt om marshmallowens bagside, indtil den berører den anden side af øjenkuglerne for at skabe beskyttelsesbriller.

 • 7

  Lad glasur hærde helt. Del!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
15%
Mættet fedt
8g
40%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
70 mg
3%
Kalium
0 mg
0%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
23g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Minions! Millioner af dem! Lavet med marshmalllows! Denne godbid er så sød, den er ligefrem foragtelig.

  Despicable Me 2 - åbner kun i teatrene 3. juli. Fejr med en marshmallow-godbid med filmtema, der er så enkel at lave, selv dine små Minions kan hjælpe! Disse yndige Despicable Me Minions er lavet med blot et par enkle ingredienser og ser næsten for sød ud til at spise!

  Her er hvad du har brug for. Et par grundlæggende. Nogle af dem skal afhentes i en håndværks- eller kagebutik. Så du får ikke bare lege med din mad, du kommer også til at shoppe. Yay, dig!

  Start med at smelte sliksmeltet i en mikrobølgesikker skål, dypp derefter hver pind i bunden af ​​smelten, skub den ind i midten af ​​en skumfidus, og lad sliksmeltet stivne lidt, inden du dypper hele skumfiduset ned i sliket. smelte.

  Ligesom dette! Tryk marshmallow ned i sliksmeltet, indtil det er helt dækket. Bank det forsigtigt mod kanten af ​​skålen for at få noget af den ekstra sliksmeltning ud af skumfidus.

  Når sliksmeltet er helt tørret, skal du åbne et parti specielt mærket Despicable Me Fruit Roll-Ups og bruge et saks til at skære den blå del af Fruit Roll-Ups i 1/2 "bånd. Fold forsigtigt den blå bånd omkring den nederste halvdel af skumfiduser for at få den lille Minion-overall. Tryk den mod skumfiduser, indtil den klæber fast.

  Monter det sorte glasur med skrivespidsen. Rør icingen ind i midten af ​​hver skumfidus, og rør derefter en lille linje fra kanten af ​​øjenkuglerne for at skabe beskyttelsesbriller.

  Lad glasuren hærde, så er du klar til at dele!

  Gør disse foragtelige små minions til brownie-toppers ved at sprøjte en smule glasur oven på store-købte browniebider, og tryk marshmallows lige op.

  Flere unikke cupcakeopskrifter:

  Ugle Cupcakes Stiletto Cupcakes Basketball Cupcakes Juletræ Cupcakes Saftige Lucy Burger Cupcakes

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: Minions Starting Boss Finding (September 2020).