Nye opskrifter

Ekstrem ring til ost og kødbold

Ekstrem ring til ost og kødbold

Server denne lækker sjove og osteagtige pizza-ring og imponér alle dine gæster!MERE +MINDRE-

1

(13-tommers brød) pakke Pillsbury ™ kølet fransk brød

1

kop skarp cheddarost, strimlet

1

kop mozzarellaost, strimlet

1

kop salsa con queso, opvarmet

Friske tomater og basilikum til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir. Åbn den franske brøddej, og læg dejblokken på en overflade drysset med mel. Brug dine palmer til at rulle dejen til de er ca. 20 inches lange. Cirkler dejen i en ring og klem kanterne sammen for at forsegle. Anbring på det tilberedte bageplade og bag i 20-22 minutter, eller indtil toppen begynder at blive brun.

 • 2

  Lad brødet afkøles ved berøring, og brug en savtakket kniv til at skære skiver på ca. 1 tomme fra hinanden i brødet rundt om ringen, og sørg for ikke at skære hele vejen gennem brødet.

 • 3

  Fyld en afrundet teskefuld pizza sauce eller marinara sauce mellem hver skive. Derefter fylder mozzarella og cheddarost mellem hver skive og reserverer et par spiseskefulde ost. Fyld et par stykker pepperoni, en frikadelle og et par spinatblade mellem hver skive. Drys let resterende ost over brød.

 • 4

  Bages i 10-15 minutter, eller indtil osten begynder at blive brun. Fjern fra ovnen og dryp pizza med varm ostesauce. Top med tomater, basilikum og mere pizza sauce, hvis det ønskes. God fornøjelse!

Ekspert tip

 • Hvis du vil lave to pizzaringe (som på billederne), skal du blot fordoble opskriften.
 • Du kan gøre opskriften vegetarvenlig ved at udelade kødboller og pepperoni og tilsætte svampe på deres sted.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
450
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
23g
36%
Mættet fedt
10 g
49%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
85 mg
28%
Natrium
1210 mg
50%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
5g
Protein
25 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
35%
35%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 2 1/2 fedtfattigt kød; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Jeg tror, ​​du ved, at det er fest, når du ser en pizza som denne. Ser du, hvor belastet til randen med godhed det er?!?! Jeg mener, den har ost, gange som tre, kødboller, pepperonis, lidt spinat til farve og ja, mere ost !! Har jeg brug for at sige mere? Da det er midt i september og det hele, er jeg i fuld faldtilstand. Dette betyder fodbold, æbler, osteagtig mad, Halloween-tanker og ja, endda nogle Thanksgiving-tanker også! Jeg er måske bare en smule besat af fald. Alt det sagt skabte jeg denne opskrift med al den kommende underholdning af fodboldkampe og helligdage i tankerne. Jeg kan ærligt talt ikke tænke på en bedre opskrift på en lille spilledagsfest. Denne pizza ring er alt, hvad nogen nogensinde kan ønske sig i en opskrift på en spilledag. Plus, det er så sjovt, så sødt og så meget let at lave det også! Ja tak!

Se videoen: Opening Credits. Game of Thrones. Season 8 HBO (September 2020).