Traditionelle opskrifter

Artiskok fladbrød med hvidløg og citron

Artiskok fladbrød med hvidløg og citron

Dette hvidløgede, osteagtige fladbrød er en perfekt forretter med champagne eller kølet hvidvin.MERE +MINDRE-

1

spsk ekstra jomfru olivenolie

1

(6,5 oz) kan artiskok hjerter, drænet

4

oz hård, smuldret ost, såsom Ricotta Salata

1

håndfuld hakket frisk flad persille eller basilikum

Skjul billeder

 • 2

  Linj et bageplade med pergamentpapir (eller dæk let med mel).

 • 3

  Bages i 12-15 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Marilyn Monroe var en filmstjerne, model og internationalt berømt glamourdronning.

  Verden var og er stadig forelsket i hendes sjove, flirtende og fascinerende charme. Hvis du er en Marilyn Monroe-fan, så er der ingen tvivl om, at du venter spændt på det nye bio-billede, My Week with Marilyn, med den dejlige Michelle Williams.

  Men vidste du også, at hun var Castroville, Californiens Miss California Artichoke Queen fra 1947? Det er rigtigt. Den berygtede sukkerrør fra Some Like it Hot var hersker over artiskokker i Californien, før hun regerede i Californiens filmindustri.

  For at fejre hendes "stige" til stjernen troede jeg, at dette salte og hjertelige, men alligevel delikate artiskok-fladbrød med hvidløg og citronopskrift ville give en fin hyldest til Marilyn.

  Start med en god dej som denne Pizza Dough Opskrift fra guldmedaljemel. Forvarm ovnen til 475 grader F.Læg et bageplade med pergamentpapir (eller dæk let med mel). Rul dejen på en letmalet overflade til en 14 "aflang form. Pensl dejen med olivenolie. Spred dejen jævnt med artiskokhjerter, hvidløg, ost, citronskiver, salt og peber. Bag i 12-15 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun. Pynt med persille eller basilikum.

  For at tilføje et lidt mere glamourøst præg, og i ægte fru Monroe (AKA Norma Jean) -form, server det med kaviardukker på smarte kiks og fløjter af hendes berygtede drik, iskold champagne. Du kan også få adgang til din Monroe-fest med disse andre opskrifter på Tablespoon:

  Kaviar og flødeost fyldte endiver
  Red Caviar Dip
  Bellini-cocktails
  Champagne Cupcakes

  God fornøjelse!

Se videoen: Sådan laver man fladbrød (September 2020).