Nye opskrifter

Shamrock farvet glaspasta

Shamrock farvet glaspasta

Et sjovt madprojekt med shamrock-lignende urter rullet ind i den hjemmelavede pasta!MERE +MINDRE-

Opdateret 4. marts 2015

1

kop mikrogrøntsager (basilikum, grønkål, koriander osv. for at ligne mini shamrocks)

Mel til afstøvning og rullende pasta

Skjul billeder

 • 1

  Bland mel og salt på et rent bord og dann en brønd i midten af ​​melet. Tilsæt æggeblommer og fuldt æg i midten af ​​brønden.

 • 2

  Brug en gaffel til langsomt at arbejde æggene i melet. Ideelt set gør du dette langsomt, indtil du har en dejlig fast dej, men hvis æggene undgår brønden, skal du bare blande det hele sammen. Du har sandsynligvis ikke brug for alt melet.

 • 3

  Når dejen er samlet, skal du begynde at ælte den. Det bliver en temmelig stiv dej. Hvis det knækker og ikke holder sammen, skal du tilføje lidt vand, men det skal være ret stift. Ælt dejen i 10-15 minutter, indtil den er meget glat, men fast.

 • 4

  Dæk dejen med plastfolie og lad den hvile i mindst 30 minutter.

 • 5

  Del dejen i tredjedele. Arbejd med en tredjedel af dejen ad gangen, kør den gennem din pastarulle, indtil den når den anden tyndeste indstilling.

 • 6

  Når den er rullet, skal du skære den lange pastastribe i to og drys den ene halvdel med mikrogrøntsager. Drys lidt vand på dejen og dæk med anden halvdel af dejen. Tryk det godt sammen og kør dejen igen gennem din pastarulle til ønsket tykkelse. Skær rullet dejen i brede nudler. Gentag med andre dejhøje.

 • 7

  Kog shamrock pasta i saltet kogende vand, indtil de flyder. Det tager kun et par minutter at lave mad. Kast med ønsket sauce.

Ekspert tip

 • Denne pasta er virkelig smagfuld fra greenerne og smager godt med kun en let smørsauce. Smelt ca. en spiseskefuld smør i en stegepande over medium-lav varme til hver servering. Når pasta er kogt, skal du tilføje et par spiseskefulde pastavand til smørret og hvirvle sammen. Kast i drænet pasta og kast for at kombinere. Server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
45
% Daglig værdi
Total fed
5g
8%
Mættet fedt
1 1 / 2g
8%
Transfedt
0g
Kolesterol
180 mg
60%
Natrium
410 mg
17%
Kalium
105 mg
3%
Samlet kulhydrat
49g
16%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
0g
Protein
9 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Glem corned beef og kartofler og lav denne pasta med små shamrocks i stedet.

  Hvem kunne ikke bruge lidt ekstra held i deres liv? Måske, bare måske, hjælper denne urt-infunderede pasta (shamrocks, slags) med at bringe det din vej. I det mindste garanterer det et sjovt madprojekt og en lækker middag!

  Vi så denne teknik over hos The Novice Gardener og troede, at den bare var perfekt til St. Patrick's Day.

  At lave pasta er en næsten mistet kunst, men det er ikke så svært. Det kræver tålmodighed, som jeg ved kan være en mangelvare i vores hyperhurtige alder. Men hvis du kan spare et par timer og har lyst til at dykke ned i et godt madprojekt, ligger hjemmelavet pasta på min liste.

  Hvad der er rart ved at lave pasta er, at du sandsynligvis har alle de ingredienser, du har brug for til det (selvom du har brug for en pastarulle af en eller anden slags).

  Det er egentlig bare mel, salt og æg.

  Jeg starter normalt med tre kopper mel, rører lidt salt i og laver derefter min brønd til æggene.

  Sandheden er, at mængden af ​​mel ikke rigtig betyder noget, for når du langsomt arbejder mel og æg sammen, bliver ekstra mel bare ikke inkorporeret. Du kunne starte med 10 kopper mel, og så ville du bare have 7-8 kopper tilbage!

  Bland æggene langsomt, mens du går. Hvis din brønd går i stykker, skal du ikke freak out! Bare arbejd hurtigt for at blande æg og mel sammen og danne en dejkugle.

  Når dejen er nogenlunde sammen, skal du begynde at ælte den. Du vil ælte det i 10-15 minutter og arbejde i mere mel, mens du går. Det skulle ende med at blive en rigtig fast bold.

  Den vigtigste del af pastadej på dette tidspunkt er at lade den hvile. Melet har brug for tid til at slappe af lidt, ellers bliver det virkelig svært at arbejde med. Så pakk det tæt ind i plastfolie (så det ikke tørrer ud) og lad det sidde i mindst 30 minutter.

  Arbejd derefter med dejen i tredjedele og rul den ud i smukke tynde ark. Brug meget mel for at undgå at klæbe. Til denne første vil du rulle den ud til den anden tyndeste indstilling på din pastarulle.

  Nu er det tid til heldige charme (og jeg mener ikke korn!). Jeg brugte en mikrogrøn blanding fra butikken til dette, og det fungerede fantastisk. Det smager også godt!

  Skær din pastadej i to stykker og drys derefter den ene halvdel med urterne.

  Prik dejen med lidt vand, og tryk på den anden halvdel af dejen. Send det hele tilbage gennem pastavalsen, så den bliver tynd igen.

  Du vil have små pletglas-shamrocks i din pasta denne gang!

  Når din dej er rullet ud en anden gang, skal du skære den i brede nudler, så du stadig kan se urterne ... øh, jeg mener "shamrocks".

  Ligesom enhver frisk pasta, kog disse i saltet kogende vand, indtil de flyder og er ømme. Kast dem med din yndlingssauce og server dem med det samme!

  For mig er nudlerne så smukke, at jeg bare kan lide at smide dem i en let smørsauce og pynt dem med nogle af greenerne!

  Nu er det LYKKE.

  Nick mener, at denne pasta kan give alvorligt held! Tjek hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: TEENS READ GORDON RAMSAYS SAVAGE TWEETS!!! React (September 2020).