Nye opskrifter

Skinny No-Bake Dark Chocolate Snaps

Skinny No-Bake Dark Chocolate Snaps

Den 5-minutters måde at helbrede dine chokoladebehov hurtigt ... uden skyld! Disse superfood-pakkede chokoladesnaps er positivt lækre og så nemme at lave.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

1 1/2

kopper meget mørke chokoladechips

1/2

kop Fiber One ™ Cereal Honey Clusters ™

1/2

teskefulde grove havsaltflager

Skjul billeder

  • 1

    Smelt chokoladechipsen i en mikrobølgeovn-sikker skål i en mikrobølgeovn, indtil den er smeltet. Smelt chokoladen med intervaller på 30 sekunder, omrør mellem hinanden, for at forhindre den i at blive for varm. (Oversmeltning af chokoladen får den til at plette, så opvarm den, indtil den bliver blød, og rør derefter, indtil den er glat.)

  • 2

    Rør alt undtagen 2 spiseskefulde kirsebær, halvdelen af ​​græskarfrøene, halvdelen af ​​pistacienødderne og alt Fiber One ™ korn i chokoladen. Spred chokoladen i et meget tyndt lag på et pergamentforet bageplade.

  • 3

    Drys toppen af ​​chokoladen med resterende kirsebær, græskarfrø og pistacienødder. Drys med havsalt. Lad afkøle på et køligt, tørt sted. Når chokoladen er hærdet, skal du klikke den i stykker og nyde!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Mørk chokolade slik lavet rigtigt - så du kan spise det og holde nytårsforslaget også! Det er et nyt år, og du er klar til at blive en ny dig. Men hvem vil leve uden chokolade? Ikke os. Derfor har vi tryllet en hjemmelavet version af de nye superfoodchokoladesnaps. Hver bid er fuld af smukke, næringsstofpakkede nødder og kirsebær og får en god smule knas fra honningkyset Fiber One-korn. Disse lækker enkle chokoladesnaps er så gode, at du vil være glad for at være på en "diæt." du er klar til at nippe til et lækkert stykke chokolade, der giver dig en smule ernæring og en hel lotta-yum!

Se videoen: Easy Gingersnap Cookies - How to Make Crispy or Chewy Gingersnaps (September 2020).