Traditionelle opskrifter

Candy Corn Cheesecake

Candy Corn Cheesecake

En simpel hjemmelavet ostekage med et cool slik majs design!MERE +MINDRE-

Opdateret 14. marts 2017

Skorpe

2

kopper Graham kiks, knust

6

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

Fyldning

2

teskefulde vanilleekstrakt

Candy corns, til dekoration

Skjul billeder

 • 1

  Til skorpe skal du pulsere graham-kiks i en fødevareprocessor, indtil de er formalet. Rør derefter med sukker, kanel, en knivspids salt og smeltet smør.

 • 2

  Find en plastikbæger og en lidt større plastskål eller beholder, som du kan skære fra hinanden. Sæt beholderne i din springform, før du tilføjer din skorpe til gryden. Skær ikke bundene ud endnu til koppen og skålen.

 • 3

  Lav fyld ved at tilføje flødeost og sukker til en standarmatur (eller brug en håndmikser). Pisk flødeosten, indtil den er lys og luftig. Tilsæt æg ad gangen efterfulgt af creme fraiche og tung fløde. Tilsæt derefter vanilje og salt.

 • 4

  Hæld fyld i din gryde uden skorpen og fordel den jævnt mellem midterkoppen, mellemlaget og det ydre lag. Dette er bare for at sikre, at du har den rigtige mængde fyldning for hvert lag.

 • 5

  Fjern lagene, og hold fyldningsmængden adskilt for hver del. Lad midterlaget (i koppen) være hvidt. Farve fyldet, der er i mellemlaget (skål), med det meste gule, men et par dråber rødt, indtil det når en dyb orange farve. Farve den ydre påfyldning med bare gul. Du skal bruge en masse gul for at få en rigtig rig farve.

 • 6

  Rens din springform nu, tør den godt og tryk din skorpe i bunden af ​​gryden. Bag det ved 350 ° F i 10 minutter. Lad det derefter køle af.

 • 7

  Tag nu din plastikskål og skål, og skær bunden ud af hver. Sæt dem på din afkølede skorpe. Hæld lagene i hvert afsnit. Hvid i midten, orange i midten, gul udvendigt. Da du allerede har målt lagene, skal de være perfekte.

 • 8

  Fjern skillevæggene i hvert lag, og vær forsigtig med at skrabe ned ad siderne på hver skillevæg. Spred derefter fyldet ud til det er jævnt. Prøv dog ikke at blande farverne.

 • 9

  Pak springformen tæt i folie og bag kagen i et dampende vandparti i 90 minutter ved 325 ° F. Kontroller det, og hvis kagen ikke er mest fast, skal du bage den i yderligere 20 minutter. Når kagen er fast, skal du slukke for ovnens varme og revne ovnlågen let. Lad ostekagen afkøle langsomt i ovnen i en time.

 • 10

  Fjern ostekage, og lad den afkøle ved stuetemperatur, og derefter afkøle i 30 minutter. Fjern springform og pynt med slikkorns.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Det er næsten tid til min yndlingsferie af året: Halloween. Hvis du holder en Halloween-fest eller bare skal til en, er det altid godt at medbringe en godbid med Halloween-tema. Ud over Halloween-udseendet er det også en god ide at sikre, at det smager godt! Min Candy Corn Cheesecake er både sjov og lækker. Lagdelingseffekten får hver skive til at ligne et stykke slik majs. Selvom det kræver lidt tålmodighed for at få det rigtige udseende, er det helt sikkert en showstopper! Da vi skal opdele påfyldningen i tre sektioner (hvid, gul, orange), er det vigtigt at vide, hvor meget af hver dig ' Jeg har brug for det. Du kan ikke bare dele dem jævnt, fordi lydstyrken er forskellig i hvert afsnit. Jeg estimerer dem til 15% hvide, 35% orange og 50% gule. Geometri-fans kan bruge målinger og matematik til at bestemme de nøjagtige andele af hvert afsnit. Find volumen af ​​hele kagen, og træk de enkelte sektioner for at få en andel for hver sektion. Anvend derefter disse proportioner på din samlede fyldning. En ikke-matematisk måde at måle fyldet på er bare at placere dine containeropdelere i gryden, inden du lægger skorpen i. Jeg brugte en medium plastskål, som jeg let kunne skære op senere og en Fyld din fyldstof til disse sektioner, indtil den er jævn. Når du har målt alt, kan du fjerne fyldet fra hver sektion, og det bliver forudmålt for dig. Selvfølgelig er skønheden i denne kage, når du skiver ind i den, og hvert stykke ligner et stort stykke slik majs. Der er ingen tvivl om, at denne opskrift og tilberedning kræver lidt tålmodighed, men resultaterne er virkelig fantastiske!

Se videoen: Candy Corn Mousse Cake - Dalya Rubin - Its Raining Flour Episode 16 (September 2020).