De bedste opskrifter

Let hjemmelavet honninggrillsauce

Let hjemmelavet honninggrillsauce

Ud af grill sauce? Intet problem! Det er enkelt og hurtigt at lave. Du kan aldrig købe det igen.MERE +MINDRE-

1

dåse Muir Glen ™ organisk tomatpuré

1/4

kop lysebrunt sukker

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt tomatpastaen, balsamicoeddike, brunt sukker, honning, melasse, salt, tør sennep, hvidløgspulver, allehånde, sød paprika og chilipulver i en lille gryde. Pisk sammen over medium varme, indtil den er inkorporeret.

 • 2

  Tilsæt vandet til gryden, opvarmes stadig over medium varme, og visp for at kombinere det. Fortsæt piskning og opvarmning, indtil blandingen begynder at boble, ca. 4-5 minutter.

 • 3

  Smag og krydre med malet sort peber efter ønske. Pisk i 1 minut mere, og tag det derefter af varmen. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 1 måned.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hader du ikke, når du løber tør for noget, som du er så vant til at have som mayo, ketchup og (gasp) grill sauce? Jeg gør. Det gør mig helt vild. Især da det normalt sker lige når jeg skal servere fabelagtige hjemmelavede kyllingefingre.

  Men det behøver ikke at være en total katastrofe. Faktisk, med et par basale ingredienser og krydderier, kan du have hjemmelavet grillsauce på cirka 10 minutter.

  Nej virkelig. Jeg mener det.

  Easy Homemade Honey Barbecue Sauce er så hurtig at piske op, at du næppe bemærker, at du gjorde meget mere end at måle.

  Lad dig ikke narre af ingredienslisten - den ser lang ud, men involverer egentlig bare lidt måling og blanding for at lave. Seriøst, at lave hjemmelavet grill sauce kunne ikke være enklere eller lettere.

  Og endnu bedre, det er super omkostningseffektivt. Du har sandsynligvis allerede de fleste af krydderierne ved hånden ... så er alt hvad du behøver, balsamico eddike (et pantry-hæfteklammer!) Og tomatpasta (en anden pantry-hæfteklammer!). Let peasy.

  Nu er dette en mild og sød honninggrillsauceopskrift. Vil du gøre det krydret? Brug chipotle-pulver i stedet for chilipulveret, og fordobbel mængden. Du kan også bruge røget paprika i stedet for den ungarske søde paprika til lidt mere varme.

  Store sider til grillmiddage

  Så du har nogle lækre svinekoteletter eller ribben eller kylling på hjernen. Yum. Denne grillsauce er billetten til den succes. Men hvad skal jeg tjene med det? Prøv et eller to af disse perfekte sidespark:

  Glaserede gulerødder og pastinakker
  Grønne bønner med farvede peberfrugter
  Baby ærter med citron peber og honning
  Courgetter med Edamame og tomater
  Grillet majskolbe med urtesmør

  Her er grill sauce opskriften - få madlavning!

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

  Har du nogensinde lavet dine egne krydderier?

Se videoen: How to Make Hot Sauce from Chili Powder - Chili Pepper Madness (September 2020).