De bedste opskrifter

Thai grøn karry med kylling og grøntsager

Thai grøn karry med kylling og grøntsager

En velsmagende hjemmelavet grøn karry, der blander kylling og friske sommergrøntsager.MERE +MINDRE-

Til den grønne karrypasta

1

flok koriander (med stilke og rødder, hvis du kan finde dem)

1

flok forårsløg (grønne og hvide dele)

Til kylling og grøntsager

3/4

pund udbenet kinnelår uden skind, hakket

4

ounce svampe, skåret i skiver

3

ører majs, fjernede kerner (eller frosne)

1

rød paprika, hakket

1

dåse (14 oz) kokosmælk

Skjul billeder

 • 1

  For at lave pastaen: Forbered pastaens ingredienser, og sørg for at skære dem alle i stykker, der kan håndteres. Tag skindene af hvidløg og ingefær, og skær ingefæren mod kornet, så du ikke ender med lang, streng, ingefær i pastaen. Fjern de uslebne udvendige lag fra citrongræs, og skær de ømme middler i tynde runder. Når alt er klar, kan du lægge det hele sammen i blenderen med et stænk fiskesauce, en knivspids salt og ca. 1/4 kop vegetabilsk olie.

 • 2

  Bland det rigtig godt, indtil det er glat.

 • 3

  Varm lidt olie i en varm gryde og tilsæt pastaen. Kog omrøring ofte i ca. 10 minutter. Du vil bemærke, at olien adskiller sig fra pastaen.

 • 4

  Rør kokosmælken ind. Afhængigt af hvor meget pasta du har haft (det varierer med ingrediensernes størrelse), skal du muligvis tilføje lidt vand for at fortynde din sauce lidt.

 • 5

  Rør kylling og peberfrugt ind. Lad det simre i 15 minutter, rør derefter majs, svampe og courgette ind. Lad det simre yderligere 15 minutter. Tilsæt mere vand efter behov til ønsket tykkelse.

 • 6

  Serveres med risen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En klassisk thailandsk ret, du kan lave hjemme! Brug disse sommergrøntsager op med denne smarte, smagfulde thailandske grønne curred med kylling og grøntsager. Jeg elsker grøn karry, og jeg bliver virkelig begejstret for at gøre det derhjemme! I min verden med at skabe nye opskrifter hele tiden og forsøge at hacke mad i andre fødevarer (ramen grillet ost nogen?) Jeg kan glemme, hvor givende det kan være at bare lave noget simpelt og lækkert, som folk har spist i årevis. sagt, dette er langt fra en autentisk Thai Green Curry opskrift. Men jeg har brugt i lang tid, og det er en rigtig velsmagende version med nok almindelige ingredienser, som de fleste amerikanere kan lave det derhjemme. Det gør karrypasta-processen til mere af en pestostil, vi er bekendt med, og gør denne opskrift meget tilgængelig. Prøv denne opskrift og udvid dine madlavningshorisonter! Hvis du aldrig har brugt citrongræs, kan det være lidt vanskeligt. Skræl bare de træagtige ydre lag af, indtil du kommer til udbudscentret. Hak det så i små runder. Serveres med ris til en rigtig god sommermiddag.

Se videoen: Bee og Toi laver grøn karrypasta til green curry. GoCook til verdens ende. Thailand. Film 13 (September 2020).