Usædvanlige opskrifter

Cubansk oksekød (Ropa Vieja)

Cubansk oksekød (Ropa Vieja)

Eksotisk, farverig og appetitvækkende, Ropa Vieja er en lækker cubansk oksekødgryderet, som du nemt kan lave derhjemme.MERE +MINDRE-

2

dåser (4,5 oz) Old El Paso ™ hakkede grønne chili

1

dåse (14 oz) ternede tomater

2

spiseskefulde Worcestershire sauce

1

kop grønne oliven fyldt med pimento

2

kopper kogte sorte bønner

Skjul billeder

 • 1

  Sær flankbøf i lidt olie over høj varme, indtil den er brunet på begge sider.

 • 2

  Tilsæt peber og løg og kog i ca. 2 minutter.

 • 3

  Tilsæt hvidløg og kog 2 minutter mere. Tilsæt grønne chili, tomater, eddike, spidskommen, oregano Worcestershire og sukker. Rør for at blande, dække og simre på lavt i 3-4 timer, indtil det let strimler. Strimlet det fuldstændigt.

 • 4

  Hak oliven op. Server gryderet med ris og bønner og top med oliven.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ropa Vieja er helt fantastisk, men du ville ikke tro det, hvis du kendte den direkte oversættelse af navnet! Hvis du serverede en tallerken kaldet ”gammelt tøj” til mig, ville jeg blive slukket, før pladen overhovedet kom til bord. Heldig for os lyder "ropa vieja" meget mere eksotisk og appetitvækkende (selvom det oversættes til engelsk som gammelt tøj)! Fadet er opkaldt efter gammelt tøjvask på grund af de livlige farver og de lange strimler af oksekød, der danner en bunke på din tallerken. Tricket for at få så lange strimler: Brug ikke det normale steak beef. Brug i stedet en hel flankbøf, der har korn, der løber fra ende til ende. Denne cubanske oksekød (Ropa Vieja) rammer alle de rigtige toner, du forventer af cubansk mad, og er super let at sammensætte. Top med nogle pimento-fyldte oliven . Ser det ud som gammelt tøj for dig? Det ser ud som lækkert for mig. Server med nogle sorte bønner og ris, og du har et solidt lækkert måltid, der holder fast i dine ribben!

Se videoen: How to Make Cuban Ropa Vieja, Part 1 (September 2020).