Usædvanlige opskrifter

Rainbow isterninger

Rainbow isterninger

Farverige regnbueister gør almindelige drinks til en sjov festidé! MERE +MINDRE-

Flydende madfarve, enhver farve, enten almindelige eller neonfarver

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt madfarve til vand i en glasmålekande (eller en anden klar glasbeholder) en dråbe ad gangen, indtil du får den farve, du ønsker. Bland madfarver for at lave brugerdefinerede nuancer, hvis det ønskes.

 • 2

  Hæld farvet vand i rum på en isterningebakke og frys fast, ca. 2 timer eller mere.

 • 3

  Placer terninger i en kølet glasskål eller isspand for at tilføje gnist og farve til enhver festbar.

Ekspert tip

 • To kopper vand fylder en isterningsbakke (ca. 16 terninger). Lav mere i forskellige farver for at fylde flere bakker. Virker bedst til at køle klare drikkevarer som Sprite, club soda, mousserende druesaft, vand eller mousserende hvidvin.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Rock din "på klipperne" med regnbuefARVER! Hjemmebaren. Det kan være en bordhøjde i barhøjde eller bare et kortbord, der er sat op til aftenen, men det er en ganske nødvendig overvejelse for en fest. Uanset om du serverer sassy spiritus eller mousserende sodavand, er de fleste hjemmebarer lidt, ja, halt. Flasker. Briller. Is. Temmelig standard ting. Medmindre ... du har Rainbow Ice Cubes! Nu er der en uudnyttet fest, der ønsker braggin 'rettigheder! Denne idé åbner en hel verden af ​​muligheder. Kristendommelig rød og grøn. Hanukkah blå. Eller måske har du en særlig lejlighed i horisonten? Du kan holde styr på briller efter terningfarve - lilla til Kate, limegrøn til Sandra, og selvfølgelig sparer du lyserød til moi - og du ved altid hvilken drink er hvis.
 • Men bedst af alt er den store skål med farverige terninger, der bare venter på, at dine gæster plukker de farver, de vil have. Disse er sjove serveret med lyse drikkevarer som Sprite, club soda, mousserende vand, mousserende hvid druesaft eller endda champagne. Hvis du serverer børn, har de sandsynligvis ikke noget imod, at deres farver smelter sammen i en mudret blanding i deres sodavand, men dine voksne gæster ønsker måske at holde fast i en enkelt farve pr. Glas! Du kan holde farverne enkle, eller du kan få kreativ ved også at blande farver - der er en guide på bagsiden af ​​madfarveboksen, så du kan lave alle mulige vanvittige nuancer, der passer til enhver speciel begivenhed! Bland dine bakker, eller hold dem alle en farve. Det betyder ikke noget. Er dette den mest fleksible festidee, eller hvad? Lav et dusin eller tjene en million - det er bare vand og madfarve, så du kan blive farveløs til næsten GRATIS! Tak tak for Moder Natur for inspirationen. Gå videre - lav disse til din feriefest og tag en bold!
 • Vi ved, at du er så coo-coo for regnbuer, så vi har en masse mere farvestrålende ting til dig at prøve denne feriesæson!

Se videoen: 10 Easy Summer Cocktails To Make At Home (September 2020).