Traditionelle opskrifter

Thanksgiving Dinner Crescent Ring

Thanksgiving Dinner Crescent Ring

Den bedste del af Thanksgiving? Resterne! Og to pakker med Pillsbury Crescents er ved at ændre disse rester til den ULTIMATE smukke Thanksgiving halvmåne ring!MERE +MINDRE-

Opdateret 19. september 2014

Lav med

Pillsbury halvmåner

2

rør Pillsbury ™ halvmåne middagsruller

2

kopper kogt kalkun, hakket

2

kopper cheddarost, strimlet

1

kop grøn bønner gryde

Skjul billeder

 • 1

  Rul halvmåne ud og sprøjt en stor pizzapande med nonstick-bagespray. Placer den længere ende af halvmånerne i en cirkel på panden. Efterlad en cirkel i midten med alle halvmånepunkterne, der ligger over den udvendige kant af gryden, hele vejen rundt om pizzabakken, for at skabe en sollignende halvmåne ring.

 • 2

  Sked kartoffelmos, kalkun, ost, gryderet med grønne bønner, fyld og tranebærsauce oven på de store ender af halvmånerne. Bemærk: disse opskriftsmængder er omtrentlige. Du er velkommen til at tilføje eller fjerne nogle af de ingredienser, du kan lide eller ikke kan lide. Ideen er at fylde den halvmåne ring med alt hvad du elsker! Du skal bare ikke fylde det mere end ca. 3 højt, ellers løber tør for halvmåne til at dække din sidste skål!

 • 3

  Træk halvmåneernes spidse kanter op og over påfyldningen. Brug en kniv til forsigtigt at trække hvert halvmåne-spids ind under den indvendige ende af halvmåne-ringen for at sikre.

 • 4

  Bages i en ovn, der er forvarmet til 350 ° F i 18-22 minutter, eller indtil halvmånerne er gyldenbrune. Afkøles lidt inden skæring og servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du har rester. Hvad skal man gøre? Fyld dem i denne halvmåne ring og genopfinde din taksigelsesmiddag!

  Thanksgiving middag bringer alle faves til bordet. Denne opskrift bringer alle disse retter sammen i en lækker hjemmebagt ring af Thanksgiving-lækkerhed.

  For at komme i gang skal du åbne to rør med Pillsbury Crescents.

  Læg fedtenderne i en cirkel omkring en let smurt pizzapande. Du vil have dem til at krydse hinanden for at skabe en dejlig base af halvmåne wienerbrød til din sidste skål.

  Lag nu alt, hvad du elskede på Thanksgiving-dagen oven på din halvmåne ring. Kartoffelmos, sovs, kalkun, gryderet med grønne bønner, tranebærsauce, fyld.

  Alle dine rester hører hjemme her. Dette er stien til Thanksgiving-resterende nirvana!

  Fold den tynde ende af halvmånerne op og over din påfyldning. Jeg kan godt lide at bruge en kniv til forsigtigt at styre spidsenden af ​​halvmånerne under påfyldningen. En god stoppning holder alt på plads under bagning.

  Ring til dit folk, og lad dem vide, at dag 2 for høstfesten begynder om 20 minutter!

  Bages i en ovn, der er forvarmet til 350 grader F, indtil den er gyldenbrun.

  Skær derefter, server og ...

  God fornøjelse!

  Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes profil for at se, hvad hun laver næste!

Se videoen: Crescent Roll Cornucopia with Cranberry Turkey Sald (September 2020).